Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Online podpora

Kaj je online podpora?

Online podpora je spletna oblika podpore strankam. Dandanes ljudje raje kontaktirajo podjetja preko spletne podpore, kot pa, da bi jih obiskali oz. poklicali po telefonu. Je tudi del upravljanja z odnosi s strankami.

Največja prednost spletne podpore je 24-urna služba za pomoč. Stranke in obiskovalci vaše spletne strani lahko enostavno kontaktirajo vaše agente, ko naletijo na težavo ali imajo vprašanja o produktu oz. storitvi.

Pogosta vprašanja

Kaj je online podpora?

Online podpora je spletna oblika nudenja podpore in pomoči strankam v primeru različnih težav. Implementira se jo lahko preko elektronske pošte, družbenih omrežij ali klepeta v živo. Dopušča pa tudi zbiranje mnenj strank in podpira ustvarjanje odnosov z njimi.

 

Ali bi morali ponuditi spletno podporo?

Če želite, da vaše podjetje uspešno tekmuje na tržišču, morate ponuditi online podporo. Stranke danes raje uporabijo spletno obliko komunikacije, kot telefonsko. Da bi dosegli njihova pričakovanja, jim ponudite kar največ komunikacijskih kanalov tudi na spletu.

 

Ali LiveAgent ponuja uporabo spletne podpore?

Seveda, LiveAgent je programska oprema, ki podpira vse vrste podpore strankam. Z njim lahko upravljate z vsemi komunikacijskimi kanali (elektronska pošta, družbena omrežja, video klepet in klepet v živo) na enem mestu. Ponuja tudi ustvarjanje baze znanja in dostop do poročil, zgodovine komuniciranja, kar vam pomaga pri nudenju učinkovite spletne podpore.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico