Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Osredotočenost na kupca

Kaj pomeni osredotočenost na kupca?

Da bodo vaše stranke zadovoljne in zveste, pridobite s pozitivno izkušnjo strank in tako povečate svojo prodajo. Takšno poslovanje se imenuje storitev, osredotočena na stranke. To je način zagotavljanja več kot le dobre storitve ali izdelka. Ta strategija je namenjena postavljanju strank v jedro poslovanja.

Osredotočenost na stranke prinaša številne prednosti in koristi. Krepi zvestobo, zaupanje in zadovoljstvo strank. Zadovoljne stranke priporočajo vaše storitve drugim in pridobivate vedno več strank.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni pristop, osredotočen na kupca?

Pristop, osredotočen na kupca, je poslovna strategija, ki stranko postavlja v središče, najprej v interesu blagovne znamke. Stranka je osrednja točka v srcu in pristopu podjetja. To je za izgradnjo pozitivnih izkušenj in izgradnjo dolgoročnih odnosov.

Kaj so osnove pristopa, osredotočenega na kupca?

Osnova pristopa, usmerjenega v kupca, bi morala biti najprej ponudba celovitih storitev za stranke. Zahvaljujoč temu lahko kupec v vsakem trenutku nakupa prejme potrebno podporo. Poleg tega je treba vse procese, skozi katere gre stranka, ustrezno prilagoditi, da jih lahko enostavno in brez težav preidejo.

 

Ali mora biti vsako podjetje osredotočeno na kupce?

Vsako podjetje mora biti vsekakor usmerjeno v stranke. Ne glede na panogo bo podjetje, če je stranka zadovoljna, lahko ustvarilo višji dobiček in trajne odnose s strankami, ki bodo gradili zvestobo ob primernem ravnanju s stranko.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico