Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Oznake

Kaj so oznake?

Oznake vam pomagajo hitreje kategorizirati, filtrirati in iskati zahtevke. Oznake lahko zahtevkom dodamo samodejno na podlagi nizov predmeta ali telesa zahtevka, ročno s strani agentov ali samodejno po pravilih ali API -jih. Ko dodate, lahko ustvarite poglede filtrov po oznakah ali si ogledate poročila o oznakah.

Oznake so preprosto besede ali besedne zveze, s katerimi lahko zahetvkom dodate več konotacije. Oznake vam ponujajo neomejeno mero prilagodljivosti pri upravljanju in prilagajanju delovnega toka podpore.

Več o Oznakah.

Oznake

Pogosta vprašanja

Kaj so oznake?

Oznake v informacijskih sistemih so ključne besede ali izraz, ki mu je mogoče dati nekaj podatkov, kar daje večjo konotacijo. Ta vrsta metapodatkov pomaga opisati element in ga omogoča ponovno odkrivanje med brskanjem ali iskanjem.

 

Kakšne so prednosti uporabe oznak?

Oznake vam omogočajo ustvarjanje delovnih tokov po meri, ogled zahtevkov po oznakah, ustvarjanje pogledov in poročil po oznakah.

 

Ali lahko v storitvi LiveAgent uporabljate oznake?

V LiveAgentu lahko zahtevkom dodate oznake. Omogočajo filtriranje in ustvarjanje poročil. Podpirajo dejavnosti agentov in izboljšujejo njihovo delo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico