Plošča zastopnika

Kaj je plošča zastopnika?

Ko se agenti prijavijo v svoj LiveAgent, lahko upravljajo veliko stvari na plošči Agent. Lahko aktivirajo vtičnik, ustvarjajo in upravljajo zahtevke, zamenjajo privzeti logotip LiveAgent, ustvarijo novega uporabnika, uredijo organizacije in še veliko več. Tako, da lahko seje klepeta preprosto začnete neposredno iz plošče zastopnika. Vse je skoncentrirano na enem mestu. Podokno zastopnika je na levi strani okna LiveAgent. Je enostavna za uporabo, jasna in preprosta.

Kaj je plošča zastopnika?

FAQ

Kje je plošča zastopnika?

Agent Panel je na voljo v LiveAgent. Plošča zastopnika je dosegljiva na levi strani okna LiveAgent. Je enostavna za uporabo, jasna in preprosta komponenta za skupine agentov.

Kaj lahko počnete na zastopniški plošči?

Agent Panel vam omogoča, da z LiveAgentom upravljate vse. Lahko aktivirate vtičnik, razvrstite vse zahtevke, nekaj uredite poslovno. Kaj vas še čaka tukaj? Z lahkoto dostopate do strankinih e-poštnih predlog in predlog e-poštnih sporočil agenta za boljšo prilagoditev komunikacije.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^