Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Podjetje

Kaj je podjetje?

Podjetje je skupina stikov, ustvarjenih v LiveAgent. Ti stiki so povezani z ljudmi iz istega podjetja. Vsak stik pripada samo eni skupini. Ta funkcija prinaša številne prednosti. Z lahkoto lahko upravljate potek dela ali organizirate stike in skupine. Možno je slediti temu, kar stranke zahtevajo. Ljudje iste skupine podjetij imajo pristop do zahtevkov drug drugega.

Več o tem in ustvarite svoja podjetja v LiveAgent.

Podjetja

Pogosta vprašanja

Kaj je podjetje?

Podjetje je skupina stikov, ki jo lahko ustvarite v LiveAgent. Svoje ime dolguje dejstvu, da gre za skupino ljudi iz istega podjetja. To olajša pretok informacij in organizacijo dela.

Kakšne koristi prinaša funkcija podjetja?

Zahvaljujoč funkciji podjetja ste na enem mestu združili stike podjetja. Z lahkoto lahko upravljate tok informacij med zaposlenimi, organizirate stike in skupine ter olajšate delo. Možno je tudi slediti sklepom drugih kolegov.

Kako dodati stike v podjetje v LiveAgent in kako jih organizirati?

Če želite podjetju dodati stik, na plošči LiveAgent izberite možnost Kupci in podjetja. Zahvaljujoč možnosti Ustvari lahko v izbrano podjetje dodate stike. Podatki, ki jih lahko najdete, vključujejo podatke o podjetju, njegovo ime, sliko profila, e-poštni naslov, telefonsko številko.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico