Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Podpora v živo

Kaj pomeni podpora v živo?

Podpora v živo je način zagotavljanja storitev za stranke. Ustvarjen je za zagotavljanje informacij, podpore in pomoči. Omogoča strankam in obiskovalcem komunikacijo z ekipo za pomoč strankam podjetja prek klepeta v živo.

Stranke lahko kliknejo gumb za klepet v živo na spletnem mestu podjetja in začnejo komunicirati. Podpora v živo vedno zahteva posebno programsko opremo ali aplikacije. Razen oken za klepet v živo, te aplikacije ponujajo tudi nevidno analizo prometa, varen nadzor upravljanja in še veliko več.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija podpore v živo?

Podpora v živo je tehnologija, ki podjetjem omogoča interakcijo z uporabniki, ki obiščejo večpredstavnostne vire organizacije. Najpogosteje gre za klepet v živo, ki je na voljo na spletni strani podjetja. V večini primerov je zelo ugodno, da se klepet prikaže na večini strani spletnega mesta.

 

Ali vaše podjetje potrebuje podporo v živo?

Če želite, da vaše podjetje računa na trg in vidi tudi povečanje dobička, je potrebna podpora v živo. Današnji potrošniki od podjetij zahtevajo skoraj takojšnjo podporo. Podpora v živo je zelo pomembna pri povečevanju konverzij. Omogoča vam zmanjšanje števila odpovedi in opuščenih košaric.

 

Ali LiveAgent omogoča podporo v živo?

LiveAgent omogoča podporo v živo. Najprej je to mogoče prek klepeta v živo, ki omogoča komunikacijo v realnem času. Omogoča ustrezno konfiguracijo in možnost prilagajanja klepeta pogledu. Poleg tega lahko odjemalec prenaša datoteke, zato si lahko bolje predstavi svojo težavo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico