Podporni portal

Kaj je portal za podporo?

Na portalu za podporo strankam so shranjeni članki v bazi znanja, objave na forumih in povratne informacije strank. Podpira vaše stranke tudi takrat, ko vaši agenti niso na spletu. Videz in občutek lahko popolnoma prilagodite svojemu poslu.

Izvedite več o Portalu za podporo v LiveAgent.

Frequently asked questions

Kaj pomeni portal za podporo?

Portal za podporo je samopostrežno spletno orodje za podporo strankam. Stranke ga lahko uporabijo za hitro pomoč. Portali za podporo strankam omogočajo enostavno in samodejno iskanje informacij.

 

Ali potrebujete portal za podporo v svojem podjetju?

Če želite v svojem poslu imeti vrhunsko službo za stranke, svojim strankam omogočite dostop do portala za podporo. Možnost iskanja pomoči, ne da bi se morali obrniti na podporo, je izjemno pomembna in jo stranke cenijo.

 

Ali vam LiveAgent omogoča ustvarjanje portala za podporo?

LiveAgent vam omogoča, da ustvarite en sam podporni portal. Če jih želite ustvariti več, lahko ustvarite drugega s klikom na gumb "ustvari portal za stranke". Dodatna baza znanja stane 19 USD / na mesec.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico