Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Pogoj

Kaj je pogoj?

Pogoj je bistveni del pravila v LiveAgent. Za sprožitev pravil morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji. Pravila so dokaj enostavna za nastavitev, njihove možnosti pa so skoraj neomejene. Če združite različne pogoje in uporabite funkcije “in” “ali”, lahko resnično natančno prilagodite svoje delovne tokove avtomatizacije.

Pogosta vprašanja

Kaj je pogoj?

Pogoj je pomemben element pravila v LiveAgent, ki vpliva na način delovanja pravil. Za izvajanje pravil morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji. Z izbiro ustreznih pogojev za dana pravila lahko pravila prilagodite tako, da natančno prilagodijo avtomatizacijo.

Kaj povezuje pravila in pogoje?

Pravila in pogoji imajo skupno to, da so pogoji del pravilnikov LiveAgent. Različni pogoji vplivajo na pravilno delovanje pravil.

Kako lahko nastavite pogoje v LiveAgentu?

Če želite nastaviti pogoje v LiveAgent, pojdite na "Konfiguracija", izberite "Avtomatizacija" in nato "Pravila". Ko kliknete "Ustvari", lahko pravilo poimenujete. Za to lahko konfigurirate parameter "Uporabi, ko". Po tem lahko dodate pogoje in nastavite dejanja.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico