Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Polja po meri

Kaj so polja po meri?

Razvrstite po vrsti, razdelite ali dajte prednost klepetom, e-poštnim sporočilom, sporočilom in drugim pogovorom glede na različne potrebe po podpori. Ustvarite in uporabite polja po meri v programski opremi za pomoč uporabnikom LiveAgent. Ta polja po meri se lahko uporabljajo skupaj s poročili in drugimi procesi. Skrbniki lahko dodajo novo ali uredijo obstoječe polje po meri. Polja po meri so zelo koristna in prihranijo čas.

Pogosta vprašanja

Kaj so polja po meri?

Polja po meri so polja, ki se uporabljajo za shranjevanje in predstavljanje kontaktnih podatkov. Polja po meri običajno vsebujejo celotno zgodovino stikov in oznake. Pomagajo pri poročilih in pri posebnih postopkih.

Kakšne so vrste polj po meri v LiveAgent?

V LiveAgent lahko ustvarite svoja lastna polja po meri, kot so razvrščanje po vrsti, razvrščanje v klepet, pogovori, sporočila in e-poštna sporočila po prioritetah. Skrbnik lahko doda nova ali spremeni obstoječa polja po meri.

Kje urejati polja po meri v LiveAgent?

Polja po meri lahko urejate, če imate skrbniške ali lastniške pravice. To lahko storite tako, da odprete "Konfiguracija", nato pa izberete "Sistem" in videli boste zavihek "Polja za stik". Tu lahko urejate, ustvarjate in brišete polja po meri v programu Live Agent.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico