Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Pravočasna razrešitev

Kaj je časovna razrešitev?

Pravočasna rešitev pomeni, da je bil zahtevek rešen v skladu z rokom, določenim v SLA. Pravočasna rešitev zahtevka je pomembna, da bodo vaše stranke zadovoljne. Vsi agenti se morajo truditi, da svoje zahtevke vedno rešijo čim prej.

Nasprotje pravočasne rešitve je zapadli zahtevek. To pomeni, da ni bil rešen v roku, navedenem v SLA. Zapadli zahtevki lahko negativno vplivajo na vaše podjetje, zato se jim je treba izogniti.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni časovna razrešitev?

Časovno reševanje, znano tudi kot povprečni čas reševanja ali čas reševanja, je povprečni čas, ki ga skupina za pomoč strankam potrebuje za rešitev primera po njegovem odprtju. Običajno se meri v delovnih urah, zato pri izračunu časovne razrešitve ne upoštevajte časa, ko ekipa za storitve ne posluje.

 

Je pravočasna razrešitev pomembna?

Časovno reševanje je neposredno povezano z zadovoljstvom strank, zato je pomemben pokazatelj. Hitreje kot ekipa lahko reši težave strank, višja je stopnja njihovega zadovoljstva. Če reševanje primera traja dlje časa, postanejo kupci živčni in nezadovoljni.

 

Kje lahko v storitvi LiveAgent preverite čas razrešitve?

Časovno razrešitev lahko preverite v poročilih LiveAgent. Temu kazalniku je vredno slediti in ga poskušati obdržati na najboljši možni ravni.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico