Predloge obvestil

Kaj so predloge obvestil?

Če večkrat pošiljate iste vrste obvestil, so predloge za obvestila ravno prava stvar za vas. Omogočajo vam pripravo predlog, ki jih lahko kasneje uporabite, namesto da bi morali vsakič narediti celoten postopek ustvarjanja obvestila. Na ta način vi in vaši člani ekipe prihranite veliko časa in se lahko osredotočite na druga opravila.

Frequently asked questions

Kaj pomenijo predloge obvestil?

Predloge obvestil so predloge, ki se uporabljajo za večkratno pošiljanje iste vrste obvestila. Ni vam treba vsakič ustvarjati obvestil iz nič.

 

Ali vaše podjetje potrebuje predloge obvestil?

Predloge za obvestila olajšajo delo ekipe za pomoč strankam, zato jih je dobro uporabiti za vaše podjetje. Omogoča vam avtomatizacijo dela in prihranek časa, zato se lahko ekipa osredotoči na manj avtomatska opravila.

 

Ali LiveAgent ponuja predloge obvestil?

LiveAgent ponuja predloge obvestil. Ustvarite jih lahko in prilagodite glede na potrebe vaše ekipe. Najdete jih na plošči LiveAgent pod nastavitvami obvestil.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico