Prilagoditev

Kakšna je definicija prilagajanja?

Prilagoditi pomeni spremeniti nekaj, da ustreza posebnim potrebam. Spreminjamo, spreminjamo izdelke ali storitve, da ustrezajo našim osebnim in poslovnim potrebam, če je na voljo prilagoditev. In pričakujemo, da bo na voljo. Želimo se prilagoditi tako, da bomo lahko bolj konstruktivni, konkretni in edinstveni.

Prilagodite gumb za klepet v programski opremi za podporo strankam - LiveAgent

V podpori strankam se dnevno ukvarjate z individualnimi zahtevami. Predstavniki službe za pomoč strankam morajo vedeti več o stranki, da dobijo celotno sliko. Šele nato lahko nadaljujejo s ponudbo individualizirane oskrbe. Praktičen in pozoren odziv ne zahteva le podatkov, temveč večkanalni doseg, tako da lahko ostanete v stiku prek izbrane platforme.

Stranki želite dovoliti, da izbere vmesnik za komunikacijo. Vzpostavitev stika prek kanala po izbiri strank se prav tako lahko šteje za obliko prilagajanja. Poleg tega, če imate stranke iz različnih držav in regij, bodo cenile izbiro jezika za komunikacijo. Ni treba posebej poudarjati, da je mogoče prilagoditi temo, klepet in klicni gumb.

Prilagodite programsko opremo foruma v LiveAgentu
Prilagodite programsko opremo foruma v LiveAgentu.

Ker je vsako podjetje drugačno, lahko uporabite prilagodljivo prilagajanje, ki ustreza vašim poslovnim potrebam. S prilagodljivo prilagoditvijo lahko filtrirate in uporabite tiste atribute, ki ustrezajo potrebam vaših strank. Želite imeti možnost ponuditi prilagojene storitve in podporo na različnih platformah. Ne glede na to, ali gre za službo za pomoč uporabnikom, klicni center ali storitev klepeta v živo, je cilj zagotoviti izjemno storitev za stranke, ne standardno, temveč individualizirano pozornost. Dober CRM in učinkovito usmerjanje informacij vam bosta pri tem pomagala.

Customize your own templates

LiveAgent gives you the power to design your own customer email templates, thus helping you to improve the customer service. Curious about all the opportunities?

Frequently asked questions

Zakaj podjetja prilagajajo izdelke?

Podjetja prilagajajo izdelke, ker želijo strankam ponuditi individualno nego in pozornost. Zavedajo se, da visokokakovostna storitev za stranke zahteva individualen in prilagojen pristop.

Kako lahko prilagodim svoje podjetje?

Svoje podjetje lahko prilagodite tako, da svoj izdelek ali storitev prilagodite ciljnemu občinstvu, geografski lokaciji, demografskim ali drugim merilom po vaši izbiri. Poleg tega se lahko podjetja prilagodijo tako, da strankam ponudijo posebne izbire.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico