Programska oprema za storitve

Kaj je storitvena programska oprema?

Storitvena programska oprema je platforma, ki se uporablja za ustvarjanje interakcije med strankami in organizacijo – njihovimi predstavniki služb za stranke. Zadovoljstvo kupcev je odvisno tudi od kakovostne programske opreme za storitve. Storitvena programska oprema je resnično v pomoč pri reševanju težav s strankami, organiziranju in upravljanju podjetja. Ponuja tudi različne funkcije, ki prinašajo številne prednosti in koristi.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija storitvene programske opreme?

Storitvena programska oprema je programska oprema, ki se uporablja za ustvarjanje interakcije med strankami in službo za stranke. Zadovoljstvo kupcev je odvisno od visokokakovostne storitvene programske opreme. Pomaga pri reševanju problemov in upravljanju podjetja.

 

Katere funkcije naj nudi vsaka storitvena programska oprema?

Storitvena programska oprema mora izpolnjevati več meril. Najprej mora biti intuitivna in mora zagotavljati udobno uporabo. Zagotoviti mora tudi zaščito podatkov in varnost aplikacij. Nazadnje bi morala zagotoviti avtomatizacijo procesov.

 

Zakaj potrebujete storitveno programsko opremo?

Storitvena programska oprema omogoča visokokakovostne storitve za stranke. Vpliva na zadovoljstvo uporabnikov, pa tudi na zadovoljstvo zaposlenih.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico