Programska podpora

Kaj je programska podpora?

Poprodajna pomoč, ki jo upravlja ustvarjalec programske opreme ali agent, oblikovan za reševanje težav s programsko opremo, ki dobavlja posodobitve in popravlja hrošče v programski opremi. Gre za delovno mesto ali storitev, ki pomaga uporabnikom (strankam, zaposlenim) ustanove. To je kontaktna točka, programska rešitev, ki jo uporabnik uporabi za rešitev težave ali prijavo napake. Ta koncept je najpogosteje mogoče srečati v informacijskih sistemih in informacijsko -komunikacijskih tehnologijah.

Frequently asked questions

Kaj pomeni programska podpora?

Programska podpora je poprodajna podpora, ki jo razvija razvijalec programske opreme ali agent, ki je član ekipe za podporo strankam. To je stična točka med uporabniki in podjetjem, ki ponuja tehnično rešitev. Pomaga pri reševanju težav s programsko opremo.

 

Ali je programska podpora pomembna?

Programska podpora je izredno pomembna, saj posredniki odgovarjajo na vprašanja v zvezi s težavami v zvezi s programsko podporo, posodabljajo in odpravljajo napake v programski opremi. To je ključna rešitev, ki nudi podporo pri učinkoviti uporabi.

 

Ali LiveAgent ponuja programsko podporo?

LiveAgent ponuja programsko podporo, tako da se lahko hitro naučite, kako rešiti težavo, ali pa se seznanite s posodobitvijo programske opreme. 

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^