Programski agent

Kaj je programski agent?

Agents or agent architectures are artificial entities, such as robots that are programmable because they can be used for simulation, modeling, and other regulatory mechanisms. The generated agent or body may be an autonomous agent and may be placed in an environment, causing the creature to behave in the behavior of the environment. Body and environment can be the result of computer simulation, but it can also be a robust robot that is under the control of the network.

Pomembna lastnost te metode je, da agent ne le procesira vhodne signale, temveč tudi – kot telo – nazaj vpliva na okolje in konstantno zaznava rezultate svojih aktivnosti s senzorji in vpliva na druga obnašanja. Zato so lahko realizirane stalne povratne informacije, kot v živem sistemu. Zato lahko agenti tehnično.intelektualno dosegajo imitacijo življenjskih fenomenov.

Frequently asked questions

Kaj je programski agent?

Programski agent je računalniški program, ki se vede kot uporabnik ali drugi program. Lahko se uporablja za simulacijo ali regulatorne mehanizme. 

 

Kako je lahko programski agent uporabljen za izboljšanje podpore strankam?

Programski agent se lahko uporablja za simulacijo, modeliranje in druge regulatorne mehanizme. Generiraani agent lahko postane avtonomni agent, zaradi česar lahko potem stalno testiramo naše aktivnosti in njihovo učinkovitost, ki pripelje do razvoja storitev za stranke.

 

Ali lahko uporabljate programske agente v LiveAgent?

V LiveAgent lahko uporabljate programske agente. To je ekstremno pomembna funkcija, ki ima realen učinek na nivo storitev za stranke.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico