Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Programski agent

Kaj je programski agent?

Agenti, agentske arhitekture so umetne entitete, kot roboti in so programirani, da so uporabljeni za simulacije, modeliranje in druge regulatorne mehanizme. Generirani agent ali telo je lahko avtonomni agent in je lahko postavljen v okolje, kjer se stvar obnaša v določenem okolju vedenja. Telo in okolje sta lahko rezultat računalniške simulacije, lahko pa je tudi robusten robot pod kontrolo omrežja.

Pomembna lastnost te metode je, da agent ne le procesira vhodne signale, temveč tudi – kot telo – nazaj vpliva na okolje in konstantno zaznava rezultate svojih aktivnosti s senzorji in vpliva na druga obnašanja. Zato so lahko realizirane stalne povratne informacije, kot v živem sistemu. Zato lahko agenti tehnično.intelektualno dosegajo imitacijo življenjskih fenomenov.

Pogosta vprašanja

Kaj je programski agent?

Programski agent je računalniški program, ki se vede kot uporabnik ali drugi program. Lahko se uporablja za simulacijo ali regulatorne mehanizme. 

 

Kako je lahko programski agent uporabljen za izboljšanje podpore strankam?

Programski agent se lahko uporablja za simulacijo, modeliranje in druge regulatorne mehanizme. Generiraani agent lahko postane avtonomni agent, zaradi česar lahko potem stalno testiramo naše aktivnosti in njihovo učinkovitost, ki pripelje do razvoja storitev za stranke.

 

Ali lahko uporabljate programske agente v LiveAgent?

V LiveAgent lahko uporabljate programske agente. To je ekstremno pomembna funkcija, ki ima realen učinek na nivo storitev za stranke.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico