Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Razširitve

Kaj so razširitve?

Orodja, ki pomagajo izboljšati funkcije vaše službe za pomoč, se imenujejo razširitve, tako imenovani vtičniki v LiveAgent.

Pogosta vprašanja

Kaj so razširitve?

Razširitve so majhni programi, ki podpirajo vaše dejavnosti službe za pomoč uporabnikom. Uporabnikom omogočajo prilagajanje funkcionalnosti in prilagajanje programa individualnim potrebam uporabnika. Temeljijo na HTML, JavaScript in CSS. Širitev bi morala služiti le enemu ozko določenemu namenu.

Kako uporabljati razširitve?

Če želite uporabljati razširitev, jo morate pravilno namestiti in upravljati. Včasih pri dodajanju v program potrebujete določena dovoljenja ali podatke. Razširitve omogočajo dodatna dejanja, ki jih sam program ne more zagotoviti.

 

Ali LiveAgent ponuja razširitve?

LiveAgent ponuja različne razširitve. Odvisno od tega, kaj potrebujete, lahko za doplačilo kupite posamezne elemente. Če jih dodate v standardni model programske opreme za podporo, lahko dobite več možnosti in funkcionalnosti za svojo skupino za podporo strankam in stranke.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico