Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Rok veljavnosti

Kaj je rok zapadlosti?

Časovni rok je čas, v katerem je treba zahtevek rešiti brez kršitve pravilnika o kršitvi ravni storitve (SLA). Avtomatski sistemi so vzpostavljeni, da upravitelju pošljejo opozorilo, če zahtevkov ne odpravite pravočasno.

Rok za zahtevek je postavljen tik ob zahtevku. Rok zahtevka se lahko spremeni, če je kupec z njim zadovoljen. Zahtevki z “zamujenim odzivom” so tisti, ki kršijo odzivni čas, medtem ko so “zapadli” tisti, ki kršijo čas reševanja. Na ta način lahko zaposleni s pomočjo filtrov ugotovijo, katere zahtevke je treba rešiti.

Pogosta vprašanja

Kaj je rok zapadlosti?

Datum zapadlosti je obdobje veljavnosti podatkov. Natančneje, to pomeni datum, do katerega je treba rešiti določen zahtevek, ne da bi pri tem kršili pravilnik o kršitvi ravni storitev (SLA). Če sistem zazna, da zahtevek ne bo poravnan v zahtevanem času, se obvestila pošljejo po elektronski pošti upravitelju.

Kako preveriti rok zapadlosti v LiveAgent?

Če želite v LiveAgent preveriti rok zapadlosti, se morate prijaviti v sistem. Na navigacijski plošči boste našli možnost glede veljavnosti vsakega zahtevka. Izjemno pomembno je, da vsak zahtevek rešite pravočasno. To ima velik vpliv na dojemanje storitev za stranke s strani potrošnikov.

Kdo naj upravlja roke?

Datume posameznih zahtevkov mora upravljati zastopnik, ki je zanje odgovoren. Splošno spremljanje pa mora stalno izvajati vodja skupine za pomoč strankam, ki je neposredno odgovoren za dejavnosti skupine in izvajanje nalog, ki jih je treba izvesti..

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico