Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Sistem zahtevkov

Kaj je sistem zahtevkov?

Sistem zahtevkov je skupna mapa »Prejeto« za vsa opravila vaših strank, ne glede na to, ali gre za družabne medije, nabiralnik, klepet v živo itd. Vsa sporočila se samodejno spremenijo v isti zahtevek. Zahtevki so shranjeni na enem mestu, tako da agent za podporo strankam ne bo zamudil nobene naloge.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija sistema zahtevkov?

Sistem zahtevkov je skupni nabiralnik za naloge vseh strank. Poročila iz e-pošte, klepeta v živo, družabnih medijev itd. Vsa sporočila se samodejno pretvorijo v zahtevek.

 

Katere so osnovne značilnosti vsakega sistema zahtevkov?

Osnovne značilnosti katerega koli sistema zahtevkov so predvsem večkanalna razpoložljivost (e-pošta, klepet v živo, družabni mediji), prilagajanje posameznih strank, avtomatizacija delovnega toka, prilagojene strani z zahtevki, kategorije in oznake zahtevkov ter možnost izgradnje baze znanja.

 

Ali je LiveAgent sistem za zahtevke?

LiveAgent je sistem zahtevkov. Samodejno sledi in pretvori vse težave strank v zahtevke. Vsako dohodno sporočilo se za udobje in boljše upravljanje pretvori v zahtevek.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico