Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Skupnost

Kaj je skupnost?

Skupnost je skupina strank in predstavnikov strank. Sodelujejo tako, da delijo svoje ideje, težave, poizvedbe in informacije. Ljudje v skupnosti si med seboj pomagajo, kadar je to potrebno. Drug drugemu odgovarjajo na vprašanja.

Ustvarite svojo skupnost v LiveAgent. Več o forumu.

Pogosta vprašanja

Kaj je skupnost?

Skupnost je skupina ljudi, osredotočenih na določeno temo in idejo. To je lahko skupina strank in predstavnikov strank, ki sodelujejo. Člani skupnosti lahko delijo svoje ideje, težave, informacije in vprašanja.

Kako ustvariti skupnost v LiveAgentu?

Če želite ustvariti skupnost v LiveAgent, pojdite na portal za samopostrežbo strank. Nato vnesite naslov in se odločite, ali želite, da je skupnost notranja ali javna? Poleg tega morate ustvariti opis na podlagi pravilno izbranih ključnih besed, zaradi česar imate pozitiven vpliv na SEO. Poleg tega je treba izbrati oddelek, pristojen za obravnavo vnosov.

Katere so funkcije, ki jih mora imeti forum skupnosti?

Forum skupnosti bi moral imeti posebne funkcije. Dobro je ustvariti postopek vključevanja skupnosti, da bodo novi člani lažje vedeli, čemu se pridružujejo. Zanimiva ideja je ustvariti pravila ali videoposnetek, ki bo odgovarjal na vprašanja o delovanju foruma skupnosti. Poskusite vključiti skupnost in se vključite v podporo in razvoj skupnosti.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico