Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Slupina

Kaj je skupina?

Skupina je skupina ljudi, ki pogosto komunicirajo med seboj. Skupine so narejene na podlagi strokovnega znanja, oddelkov in spretnosti; v organizaciji. Ena oseba lahko pripada več kot eni skupini, če ima več spretnosti in ima znanje na več oddelkih.

Slupina

Cilji ljudi v skupini so si podobni in za dosego teh ciljev morajo sodelovati med seboj. Za slabo delovanje skupine ni mogoče kriviti ene osebe, za to je odgovorna celotna skupina. Kljub temu, da je tekmovanje na področju znotraj skupin zdravo, da so agenti še vedno motivirani za delo.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija skupine?

Skupina je skupina ljudi, med katerimi obstaja interakcija. Ustvari se lahko na podlagi strokovnega znanja, oddelkov in spretnosti. Ena oseba lahko pripada več kot eni skupini, saj se njihove sposobnosti in izkušnje lahko dodelijo več oddelkom ali skupinam.

Kje lahko najdete skupino v LiveAgent?

V LiveAgent so skupine na voljo na plošči agentov v sistemu. Morate navigirati na "Konfiguracija" na zavihku "Oddelki". Tam lahko ustvarite vse skupine, ki jih potrebujete glede na izdelek, področje znanja, lokacijo ali obseg odgovornosti.

Ali lahko urejate skupino v LiveAgent?

Posamezne skupine lahko urejate. Skupine lahko po potrebi uredite kasneje. Lahko jih preimenujete in jih ustrezno razdelite.Zaradi tega lahko preprosto povežete ljudi, ki med seboj sodelujejo. To je lahko stalno sodelovanje, lahko pa tudi občasno. Zaradi skupin je komunikacija lažja.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico