Sodelavci

Kdo so sodelavci?

V LiveAgent obstaja veliko vrst agentov in vlog. Sodelavec je posebna vrsta posrednika z drugačnim dovoljenjem v LiveAgent.

Sodelavci so skoraj enaki kot običajni polni zastopnik, vendar obstajajo nekatere razlike. Sodelavci ne morejo komunicirati s strankami. Lahko interno komunicirajo z drugimi predstavniki strank, dodajajo in brišejo svoje priloge ali si samo ogledajo podatke o stranki. Pogosto ustvarjajo notranje komentarje za reševanje vprašanj in vprašanj strank.

Frequently asked questions

Kaj pomeni izraz "sodelavci"?

Sodelavci so ljudje, ki z drugimi sodelujejo pri določenem projektu ali z namenom. Sodelavec je posebna vrsta posrednika, ki ne more vzpostaviti stika s strankami. Običajno se ukvarja z notranjimi težavami.

Kako nastaviti sodelavce v LiveAgent?

Nastavitev sodelavcev v LiveAgent je podobna dodelitvi drugih vlog. To lahko naredi skrbnik na plošči LiveAgent tako, da vnese konfiguracijo.

Kako dostopati do seznama sodelavcev v LiveAgent?

Če želite dostopati do seznama sodelavcev, vam mora biti dodeljena vloga v sistemu. Če želite dodeliti vlogo v sistemu, pojdite na "Konfiguracija" in nato izberite "Agenti". V naslednjem koraku kliknite "ustvari agenta" in zanj izberite vlogo: lahko je agent, skrbnik ali lastnik.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^