Spletna aplikacija za klepet

Kaj je spletna aplikacija za klepet?

Spletna aplikacija za klepet je programska oprema, ki uporabnikom omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil na spletu. Dandanes je tovrstna aplikacija vgrajena v vsak pametni telefon, na voljo je vsem in je zelo priljubljena in popularna. Uporabniki lahko komunicirajo z drugimi uporabniki po internetu in to je prenos besedilnih, zvočnih ali video sporočil v realnem času. Vsaka spletna aplikacija za klepet ponuja številne različne funkcije in značilnosti.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija spletne aplikacije za klepet?

Spletna aplikacija za klepet je aplikacija, ki omogoča pogovor zunaj brskalnika. Omogoča klepet v realnem času, lahko ima tudi možnost skupne rabe datotek, pa tudi možnost videoklepeta.

 

Kakšne so vrste spletne aplikacije za klepet?

Spletna aplikacija za klepet je lahko besedilo, lahko tudi video klepet ali pa omogoča glasovne klice. Aplikacija lahko združuje tudi vse tri načine komuniciranja. Primeri priljubljenih aplikacij so Messenger, WhatsApp in Telegram.

 

Ali lahko v LiveAgentu uporabljate spletno aplikacijo za klepet?

LiveAgent vsebuje spletno aplikacijo za klepet. Aplikacija je na voljo za Android in iOS. Ekipa za pomoč strankam je lahko na voljo tudi zunaj pisarne. Zahvaljujoč temu lahko podjetje pridobi prednost pred konkurenco.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico