Spletni klepet

Kaj je online klepet?

Vse se je začelo s programom Talkomatic – prvim programom za spletni klepet na svetu, ki pa je ponujal samo nekaj kanalov. Danes je na tržišču veliko programske opreme za klepet, ki ponuja ogromen nabor funkcij. Ti programi omogočajo ljudem realnočasovno komunikacijo preko spleta. Tej komunikaciji rečemo tudi online (spletni) klepet.

Spletna komunikacija pozna tudi nekaj osnovnih pravil. Spletni bonton (chatiquette) je bil ustvarjen za izogibanje nesporazumom in konfliktom.

Frequently asked questions

Kaj je online klepet?

Spletni klepet je program, ki omogoča medsebojno realnočasovno medsebojno komunikacijo po spletu. Do njega dostopate lahko preko brskalnika, ali pa uporabite aplikacijo.

 

Kakšne so prednosti online klepeta?

Prednost spletnega klepeta je v zmožnosti hitrega odgovora na vprašanja strank. Tako lahko s hitrim odgovorom povečate stopnjo konverzij in preprečite, da bi si stranka z nakupom premislila. Znižuje tudi stroške storitev in povečuje učinkovitost celotne ekipe za podporo. Omogoča pa vam tudi zbiranje podatkov o strankah.

 

Ali LiveAgent ponuja spletni klepet?

LiveAgent podpira spletni klepet. Ima najhitrejši vmesnik na tržišču in omogoča odlično komunikacijo. Ponuja vam tudi opcijo prilagajanja spletnega klepeta glede na vaše potrebe.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico