Spy dialer

Kaj je spy dialer?

To je storitev povratnega iskanja po telefonu, ki jo lahko vsak uporabi za iskanje informacij o telefonskih številkah (mobilnih in stacionarnih), osebah, fizičnem naslovu, lokaciji in e-poštnih naslovih. Spy Dialer je na primer brezplačna storitev, ki deluje samo s telefonskimi številkami in e-poštnimi naslovi v ZDA. Vendar pa so po vsem svetu na voljo številne povratne storitve iskanja telefonskih številk. Storitev povratnega iskanja mobilnega telefona je lahko še posebej koristna, ko vas kliče neznani klicatelj in bi radi izvedeli več informacij o njih.

Storitev telefonskega iskanja Spy Dialer ima iskalno vrstico, v katero lahko vnesete številko dohodnega klicatelja, nato izberete eno od štirih razpoložljivih možnosti (Poslušajte glasovno pošto, Iskanje imena, Iskanje fotografij in Neželena pošta) in pritisnete gumb za iskanje. Če izberete Poslušaj glasovno pošto, vam bo sistem omogočil predvajanje pozdrava glasovne pošte druge osebe, če je na voljo. Pozdravi glasovne pošte pogosto vsebujejo ime in priimek ali celo ime podjetja in druge podatke lastnika podjetja.

Kaj je spy dialer? - App - Uploads - 2022 - 02 - Image 1 3.png

Tehnično lahko Spy Dialer anonimno pokliče sumljivo telefonsko številko, ki vas zanima, in pride neposredno do pozdrava glasovne pošte, ne da bi mobilni telefon druge osebe sploh zvonil. Vendar pa lahko druga oseba še vedno vidi neodgovorjen klic na svojem seznamu nedavnih klicev. Ko ga pokliče, bo predvajalo sporočilo, ki bo povedalo osebi, ki so jo poklicali, čeprav ne bodo vedeli, kdo točno jo je vohun poklical.

Engage with your customers effortlessly across all channels.

Frequently asked questions

Kako deluje vohunsko klicanje?

Spy Dialer uporabnikom omogoča iskanje informacij o neznanih številkah na anonimen način. Sistem uporablja podatke iz javnih evidenc za iskanje razpoložljivih informacij o telefonskih številkah, osebah, fizičnih naslovih in elektronskih naslovih.

Kako uporabljati spy dialer?

Če želite uporabiti storitev povratnega iskanja telefonske številke Spy Dialer, morate v iskalno vrstico na uradni spletni strani in nato počakajte, da sistem prikaže razpoložljive informacije o kličočem. Podatke lahko iščete tudi tako, da vnesete ime, naslov ali e-poštni naslov osebe.

Kako se odstraniti iz spy dialer?

Ker storitev Spy Dialer trdi, da je zavezana k popolni skladnosti z vsemi ameriškimi državnimi in zveznimi zakoni o zasebnosti podatkov, sistem uporabnikom omogoča, da svoje podatke brezplačno odstranijo iz svoje baze podatkov. To je mogoče (v nekaterih državah) narediti tako, da izpolnite spletni obrazec za odjavo na spletnem mestu storitve.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

    Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

    ×
    Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

    Na voljo smo v več terminih

    Rezervirajte si demo različico