Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Ticketing programska oprema

Kaj je ticketing programska oprema?

Ticketing programska oprema je platforma, ki omogoča lažje reševanje težav strank. To je preprostejša metoda kot reševanje težav strank prek elektronske pošte. Osebju za pomoč strankam pomaga, da delajo bolj učinkovito in zato lahko zagotavljajo kakovostne storitve. Pomaga tudi določiti prednostne naloge, tako da jih je mogoče rešiti pred ostalimi. Ta programska oprema shranjuje vse zahteve strank na enem mestu.

Ticketing programska oprema je dobra poslovna naložba. Vpliva na stroške, prihodke, učinkovitost dela in zadovoljstvo strank.

Ticketing programska oprema
Ticketing

Pogosta vprašanja

Kaj je ticketing programska oprema?

Ticketing programska oprema je platforma, ki omogoča enostavno reševanje težav strank iz različnih komunikacijskih kanalov, kot so elektronska pošta, klepet v živo in družbeni mediji. Vsak prispeli vnos postane zahtevek.

 

Je vredno uporabljati ticketing programsko opremo?

Vredno je uporabljati programsko opremo za izdelavo zahtevkov, saj agentom omogoča učinkovitejše delo, učinkovito določanje prednostnih nalog ter shranjevanje vseh sporočil in podatkov o strankah na enem mestu. Poleg tega lahko člani servisne ekipe med seboj enostavno delijo vsebine.

 

Ali AlieAgent omogoča uporabo ticketing programske opreme?

LiveAgent ponuja programsko opremo za izdelavo zahtevkov. Je intuitivna, enostavna za uporabo in omogoča upravljanje vseh potrebnih komunikacijskih kanalov, poročanje in komunikacijo znotraj ekipe.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico