Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Časovna pravila

Kakšna so časovna pravila?

Časovna pravila delujejo v ozadju v intervalih (običajno vsako minuto) in preverijo, ali so pogoji izpolnjeni. Če je rezultat pozitiven, se pravilo izvede. Časovna pravila se najpogosteje uporabljajo za čiščenje nalog, pošiljanje opomnikov po e-pošti, reševanje zahtevkov, ki že dolgo niso bili dejavni, dodajanje oznak itd.

Naučite se več o Časovnih pravilih.

Časovna pravila

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija časovnih pravil?

Časovna pravila so posebna pravila, ki jih ne sproži dejanje, ampak jih sproži določen pogoj. V intervalih tečejo v ozadju in preverjajo, ali so pogoji izpolnjeni. Če je rezultat pozitiven, se pravilo uporabi.

 

Kakšne so prednosti uporabe časovnih pravil?

Časovna pravila omogočajo organiziranje nalog posameznih agentov, pošiljanje opomnikov po e-pošti, npr. da je treba obravnavati določen zahtevek, prav tako podpirajo reševanje zahtev, ki že nekaj časa niso bile aktivne in omogočajo tudi dodajanje oznak.

 

Ali so časovna pravila na voljo v LiveAgent?

Časovna pravila so na voljo v LiveAgent. Lahko jih konfigurirate glede na potrebe določene ekipe, npr. ko je zahtevek starejši od določenega obdobja, ko je sprememba statusa starejša od določenega obdobja ali ko zahtevek zamuja v določenem obdobju.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico