Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Trčenje agenta

Kaj je trk agenta?

Predstavljajte si situacijo, ko dva agenta gledata in poskušata posodobiti isti zahtevek. Trk agentov je posebna lastnost, ki alarmira agente, ko se zgodi takšna situacija. Agenti bodo na zahtevku videli signal, da kdo gleda in odgovarja na zahtevek. To je neke vrste preprečevanje, da bi se izognili težavam.

Uporabite to funkcijo in nikoli ne skrbite, da boste poslali dvojni odgovor. Preizkusite trčenje agentov v svojem LiveAgent in ga uporabite z algoritmom za reševanje

Izvedite več o trku agentov v LiveAgent.

Zaznavanje konflikta agentov

Pogosta vprašanja

Kaj je trk agenta?

Funkcija proti trku se sproži, ko dva agenta hkrati gledata in poskušata spremeniti isti zahtevek. Agent Collision vam omogoča, da agente obvestite, da se to dogaja.

Kako preprečiti trk agenta?

Dva agenta delata na isti karti? Lahko se zgodi. V LiveAgent pa imate funkcijo za preprečevanje trkov agentov. Zahvaljujoč trku agentov prejmete obvestilo, da nekdo dela tudi na istem zahtevkom, zaradi česar stranka ne bo prejela dveh odgovorov dveh različnih agentov.

Kako v LiveAgentu preveriti trk agentov?

Ko agenti v LiveAgentu trčijo, bodo prejeli obvestilo. Agenti bodo na zahtevku videli signal, da si nekdo hkrati ogleduje zahtevek. LiveAgent pokaže, kdo gleda in zbira zahtevek.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico