Upravitelj centra za pomoč

Kdo je vodja centra za pomoč?

Upravitelj centra za pomoč, tako imenovani skrbnik v LiveAgent, je vloga centra za pomoč, ki agentu daje polne privilegije za vsa dejanja v zvezi s centrom za pomoč. Enostavni agenti ne morejo imeti privilegijev menedžerja.

Frequently asked questions

Kdo je vodja centra za pomoč?

Upravitelj centra za pomoč je oseba, ki vodi skupino za podporo strankam. V LiveAgent se ta vloga imenuje skrbnik. Zahvaljujoč temu ima upravitelj polne pravice do dejavnosti, povezanih s centrom za pomoč, lahko upravlja svojo ekipo.

Kakšne so odgovornosti vodje centra za pomoč?

Upravitelj centra za pomoč upravlja skupino za pomoč strankam, podpira njihove dejavnosti in zagotavlja, da je storitev na najvišji ravni. Skrbi tudi za razvoj zaposlenih, pa tudi za povzetek njihovih dejavnosti.

Ali lahko v LiveAgent dodate upravitelja centra za pomoč?

Upravitelj centra za pomoč ima lahko skrbniške pravice v LiveAgent. To mu omogoča, da ima vsa dovoljenja, potrebna za upravljanje ekipe. Ima dostop do vseh zahtevkov, vseh strank in pregled nad aktivnostmi vseh agentov. Zahvaljujoč temu lahko učinkovito vodi ekipo in nadzoruje njihove dejavnosti.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Skrbnik računa je nekdo, ki upravlja vse račune v določenem programu - programski opremi. Skrbnik lahko spremeni, posodobi ali ponastavi gesla.

Skrbnik računa

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki omogoča avtomatsko distribucijo klepetov, integracijo s plačilnimi procesorji, izstavljanje računov in organizacijo zahtevkov s pomočjo opomb. Podjetjem omogoča brezplačen preizkus ter jedrnat pregled njihovih cenikov, lastnosti, integracij in alternativ. LiveAgent ponuja portal za podporo, selitev podatkov ter sistem upravljanja pritožb, poleg tega pa vključuje tudi dnevnik sprememb in zahtevo za predlog. Na voljo so tudi spletni seminarji, kalkulator stroškov in druga akademija znanja. Sales contacts so na voljo za več informacij.

Ugotovite, kdo so vodje klicnega centra in kako prepoznati ter zaposliti najučinkovitejše in najbolj usposobljene kandidate.

Upravitelji klicnega centra

LiveAgent je platforma za pomoč strankam, ki ponuja VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo, sistem upravljanja pritožb in odjemalski portal. Za uspešno upravljanje klicnega centra je potrebno spremljati najboljše prakse in z uporabo tehnologije izboljšati izkušnje strank. LiveAgent ponuja tudi partnerstvo in akademijo za svoje stranke ter je pridržan s strani Quality Unit, LLC. Za več informacij lahko rezervirate klic ena na ena in ugotovite, kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Sodelavec v programski opremi za pomoč uporabnikom je kot običajen agent, vendar je razlika. Sodelavec lahko komunicira samo z drugimi zastopniki, ne s strankami.

Sodelavci

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, odjemalski portal in upravljanje e-pošte. Podjetje je prejelo nagrade in certifikate za kakovost, poleg tega pa imajo tudi partnerski program. Na voljo so spletni seminarji in testi tipkanja za stranke. LiveAgent pripravlja nadzorno ploščo za uporabnike po namestitvi računa.

Spoznajte, kdo je upravitelj eskalacije. Razumeti poglobljena pojasnila strokovnjakov.

Upravitelj eskalacije

Platforma LiveAgent ponuja možnosti za upravljanje eskalacije, vodjo uspešnosti strank in vodjo službe za stranke. LiveAgent vključuje distribucijo avtomatskih vstopnic, pravila časa, CRM in druge funkcije za izboljšanje učinkovitosti in zmanjšanje časa reševanja zahtevkov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico