Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Uvoz v velikem obsegu

Kaj je uvoz v velikem obsegu?

Orodje za množični uvoz hitreje in lažje doda številne uporabnike v sistem. Z njim dodajte nove uporabnike ali posodobite obstoječe uporabnike ali organizacije. Pripravite vrednosti, ločene z vejicami – datoteko CSV, ki bo vsebovala vse potrebne podatke uporabnika ali organizacije.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni uvoz v velikem obsegu?

Uvoz v velikem obsegu je hitrejša metoda uvoza količin podatkov. Običajno se uporablja za velike količine podatkov, za prenos katerih so potrebne bolj zapletene metode.

Kakšna je vloga množičnega uvoza?

Uvoz v velikem obsegu vam omogoča dodajanje več uporabnikov hkrati. Tako se izognete dodajanju uporabnikov enega po enega. Poleg osnovnih podatkov o strankah (telefon, e-pošta) lahko uvozite tudi podrobnejše podatke, ki so vam na voljo.

Kako nadaljevati uvoz v velikem obsegu v LiveAgent?

Če želite v LiveAgentu izvesti množični uvoz, morate pripraviti datoteko CSV, v kateri bodo vrednosti ločene z vejicami. To mora vključevati vse potrebne podatke o uporabniku ali organizaciji. To orodje omogoča hitrejše in lažje dodajanje več uporabnikov v sistem.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico