Uvoz v velikem obsegu

Kaj je uvoz v velikem obsegu?

Orodje za množični uvoz hitreje in lažje doda številne uporabnike v sistem. Z njim dodajte nove uporabnike ali posodobite obstoječe uporabnike ali organizacije. Pripravite vrednosti, ločene z vejicami – datoteko CSV, ki bo vsebovala vse potrebne podatke uporabnika ali organizacije.

Frequently asked questions

Kaj pomeni uvoz v velikem obsegu?

Uvoz v velikem obsegu je hitrejša metoda uvoza količin podatkov. Običajno se uporablja za velike količine podatkov, za prenos katerih so potrebne bolj zapletene metode.

Kakšna je vloga množičnega uvoza?

Uvoz v velikem obsegu vam omogoča dodajanje več uporabnikov hkrati. Tako se izognete dodajanju uporabnikov enega po enega. Poleg osnovnih podatkov o strankah (telefon, e-pošta) lahko uvozite tudi podrobnejše podatke, ki so vam na voljo.

Kako nadaljevati uvoz v velikem obsegu v LiveAgent?

Če želite v LiveAgentu izvesti množični uvoz, morate pripraviti datoteko CSV, v kateri bodo vrednosti ločene z vejicami. To mora vključevati vse potrebne podatke o uporabniku ali organizaciji. To orodje omogoča hitrejše in lažje dodajanje več uporabnikov v sistem.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Če želite dostopati do zahtevkov izven LiveAgent ali jih deliti, lahko do naredite z izvozom zahtevkov. Ta izvozi zahtevke v CVS datoteko.

Izvoz zahtevkov

Novice o posodobitvah in popustih LiveAgent ter informacije o registraciji in namestitvi računa. Uporaba piškotkov na spletni strani. Rezervacija demo klica in možnost klepeta v živo.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom. Preizkusite LiveAgent s 14-dnevno brezplačno celotno preskusno različico. Gradite odnose, povečajte zvestobo in prodajo.

odpravimo slabe storitve s programsko opremo za pomoč uporabnikom

LiveAgentova programska oprema ponuja rešitve za upravljanje zadovoljstva in podpore strankam ter združuje vse kanale za komunikacijo v en predal. Brezplačna preskusna različica je na voljo za začetek gradnje odnosov s strankami. Poleg tega je na voljo seznam brezplačne programske opreme za podporo in upravljanje strank, ki pomaga organizirati podatke iz več kontaktnih točk in zagotavlja osebno izkušnjo za stranke. Pomoč uporabnikom je ključnega pomena za zadovoljstvo strank in tržni uspeh.

Upravljajte in si oglejte informacije o svojih strankah, npr. jezikovne nastavitve ali katere koli podatke o strankah, zajete v poljih Live Contact po meri.

Stiki

LiveAgent ponuja orodja za pomoč strankam, vključno z vpogledom v podatke stikov, kar omogoča boljšo storitev za stranke. Uporabniki lahko ustvarijo tudi edinstvene kontaktne polje za shranjevanje dodatnih informacij o strankah. LiveAgent ima 175 funkcij in več kot 40 integracij ter ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

Spremljajte razpoložljivost svojih agentov. Preizkusite funkcijo LiveAgent - razpoložljivost agenta. Pridobite pregled nad vašimi agenti na spletu. Preberite več o tem.

Razpoložljivost agentov

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja portal za podporo, selitev podatkov, dnevnik sprememb in zahteva za predlog. Podjetje ima tudi blog, glosar in predloge, ponuja funkcije službe za pomoč uporabnikom in je tudi programska oprema za bazo znanja s podporno dokumentacijo, ki omogoča samopostrežno storitev strankam 24/7. LiveAgent ponuja demo različico in podporo strankam prek kontaktnih številk ali e-pošte ter je na voljo brezplačna preizkusna različica. Organizacija FrëschKëscht je z uporabo LiveAgent namesto elektronskega nabiralnika izboljšala organizacijo in odzivnost ter prispevala k povečanju prodaje.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico