Uvoz v velikem obsegu

Kaj je uvoz v velikem obsegu?

Orodje za množični uvoz hitreje in lažje doda številne uporabnike v sistem. Z njim dodajte nove uporabnike ali posodobite obstoječe uporabnike ali organizacije. Pripravite vrednosti, ločene z vejicami – datoteko CSV, ki bo vsebovala vse potrebne podatke uporabnika ali organizacije.

Frequently asked questions

Kaj pomeni uvoz v velikem obsegu?

Uvoz v velikem obsegu je hitrejša metoda uvoza količin podatkov. Običajno se uporablja za velike količine podatkov, za prenos katerih so potrebne bolj zapletene metode.

Kakšna je vloga množičnega uvoza?

Uvoz v velikem obsegu vam omogoča dodajanje več uporabnikov hkrati. Tako se izognete dodajanju uporabnikov enega po enega. Poleg osnovnih podatkov o strankah (telefon, e-pošta) lahko uvozite tudi podrobnejše podatke, ki so vam na voljo.

Kako nadaljevati uvoz v velikem obsegu v LiveAgent?

Če želite v LiveAgentu izvesti množični uvoz, morate pripraviti datoteko CSV, v kateri bodo vrednosti ločene z vejicami. To mora vključevati vse potrebne podatke o uporabniku ali organizaciji. To orodje omogoča hitrejše in lažje dodajanje več uporabnikov v sistem.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico