Varnostna politika

Kaj je varnostna politika?

Varnostna politika določa pravila in metodologijo za vse ljudi, ki dostopajo do infrastrukture IT podjetja, ne glede na to, ali je spletna ali brez povezave. Namen varnostne politike je ohranjanje zaupnosti, enotnosti in dostopnosti aparatov in informacij, ki jih uporabljajo člani organizacije.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija varnostne politike?

Varnostna politika je dokument organizacije, ki določa, kako zaščititi organizacijo pred grožnjami, na primer računalniško varnostjo, in kako ravnati, ko pride do nevarnih situacij.

 

Katere podatke mora vsebovati vsaka varnostna politika?

Varnostna politika bi morala zavarovati podjetje z vseh strani in upoštevati vse njegovo premoženje. Zajemati mora vso programsko opremo, strojno opremo, fizične parametre, človeške vire, informacije/podatke, nadzor dostopa v svojem obsegu.

 

Kje najdete varnostno politiko LiveAgent?

Varnostna pravila LiveAgent najdete na strani Varnost & amp; Podstran pravilnika o zasebnosti, ki je na voljo v nogi strani.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico