Video klepet v živo

Kaj je video klepet v živo?

Video klepet v živo je funkcija LiveAgent, ki vam omogoča komunikacijo s strankami prek vgrajenega videa klepeta v živo. Vse temelji na brskalniku, zato vam ni treba nalagati zunanjih aplikacij drugih proizvajalcev. Kot pove že ime funkcije, lahko med klepetom s stranko pošiljate sporočila in priloge. To olajša reševanje težav, saj vse poteka v realnem času.

Kakšne so prednosti uporabe videa za klepet v živo?

Zagotavljanje pomoči prek video klicev v klepetu v živo lahko poveča zadovoljstvo vaših strank, saj lahko olajša razumevanje in hkrati ponudi edinstven osebni dotik vaši storitvi. Uporaba video komunikacije v klepetu v živo je najbolj koristna, kadar stranka potrebuje pomoč pri zelo tehničnih težavah, ki jih morajo obdelati po korakih. Če želite izvedeti več o videu klepeta v živo, si oglejte to povezavo.

Kako lahko s stranko snemam klepet v živo?

Zahvaljujoč napredni funkciji klepeta LiveAgent boste imeli možnost, da na svoje spletno mesto postavite pripomoček/gumb za video klic. Deluje popolnoma enako kot gumb za klepet v živo – stranka klikne gumb in počaka, da se poveže s predstavnikom za podporo strankam.

Kaj je klepet v živo?

Klepet v živo je komunikacijsko orodje, ki vam omogoča, da v realnem času pomagate svojim strankam in obiskovalcem spletnega mesta. Če na spletno mesto postavite gumb za klepet v živo, svojim strankam ponudite hitrejšo možnost, da se obrnejo na vas, saj je komunikacija v živo v bistvu takojšnja v primerjavi z e -pošto ali drugimi komunikacijskimi kanali. Če želite izvedeti več o klepetu v živo in njegovih koristih, si oglejte to povezavo.

Frequently asked questions

Kaj je video klepet v živo?

Video klepet v živo je pogovor v realnem času s pomočjo video funkcije s pomočjo spletnih kamer in programske opreme za video klepet, ki jih lahko vodite prek računalnika, pa tudi prek mobilnih naprav. Omogoča hitro komunikacijo med stranko in agentom za pomoč strankam.

 

Kakšne so prednosti videa v klepetu v živo?

Prednosti video klepeta v živo so predvsem storitve za stranke v realnem času, bistveno izboljšanje storitev za stranke, a tudi zahvaljujoč dejstvu, da vidite obraz pomeni hitrejše prepoznavanje težav, sposobnost boljšega razumevanja težave, s katero se sooča stranka, pa tudi boljše odnose s strankami.

 

Zakaj je video klepet v živo pomemben?

Video klepet v živo je pomemben za podjetja, saj zagotavlja večje zadovoljstvo strank s storitvami za stranke. Priročen je, ker omogoča komunikacijo v realnem času, hkrati pa tudi popolnejšo komunikacijo kot le pisno ali po telefonu. To omogoča višjo pretvorbo z nizkimi stroški.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Video klepet v živo je učinkovita orodje za komunikacijo s strankami v realnem času, ki izboljša izkušnjo strank in poveča zadovoljstvo.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Primite in v vstopnice spustite datoteke, kot so slike, glasba, video ali dokumenti. To vam omogoča LiveAgent funkcija - Priponke. Zelo enostavno je. Preberite več o tem.

Priponke

LiveAgent ponuja različne funkcije za klepet v živo, vključno z ogledom tipkanja v realnem času, proaktivnimi povabili in video klepetom v živo. Stranke lahko s pomočjo razširitev prilagajajo funkcionalnosti in individualne potrebe. Klepet v živo nudi ugodne cene ter skoraj takojšnje odgovore in je pomemben kanal za storitve za stranke.

Postanite bolj osebni z video klici. Deluje kot običajna programska oprema za video konference. Klepetajte in imejte klice s strankami.

Video klic

LiveAgent ponuja brezplačno programsko opremo za klepet v živo za povečanje zadovoljstva strank, izboljšanje odzivnih časov in produktivnosti agentov. Po podatkih CrazyEgg je 38% kupcev bolj verjetno, da bodo kupili pri podjetju s podporo za klepet v živo. Programska oprema za klicni center omogoča preprosto integracijo s ponudnikom VoIP in organizacijo dohodnih in odhodnih telefonskih interakcij. Brezplačna programska oprema za beleženje klicev je morda težje najti, vendar se splača najti takšno, ki ustreza poslovnim potrebam. Začetek uporabe LiveAgent je brezplačen.

LiveAgent ponuja več kot 15 naprednih funkcij klepeta v živo, ki vam bodo pomagale komunicirati s strankami in zagotavljale boljše storitve za stranke.

Funkcije klepeta v živo

LiveAgent je orodje za klepetalnice na spletu, ki ponuja številne funkcije, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet, klepetom v realnem času ter proaktivnimi povabili. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent vam omogoča enostavno upravljanje strank, vključuje integracije z drugimi aplikacijami in odjemalskim portalom ter sistem upravljanja pritožb, programska oprema za dohodni klicni center in VoIP telefonski sistemi. Integracija klepetov v živo s CRM olajša delo ekipe.

Klepet, poznan tudi kot spletni klepet, je vrsta spletnega komuniciranja v realnem času. Obstaja več vrst.

Klepet v živo

LiveAgent ponuja 15 funkcij klepeta v živo, ki pomagajo izboljšati kakovost storitev strankam in vodijo k večji stopnji zadovoljstva strank in večji zvestobi. Orodje omogoča skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. Poleg tega je orodje za upravljanje strank enostavno za uporabo, vključuje integracije z drugimi aplikacijami in odjemalskimi portalom, sistem upravljanja pritožb in VoIP telefonske sisteme. Komunikacija s storitvami za stranke v realnem času na spletnem mestu je pomemben kanal, ki omogoča podjetjem pridobiti potrebne informacije o izdelkih in storitvah.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico