Video klepet v živo

Kaj je video klepet v živo?

Video klepet v živo je funkcija LiveAgent, ki vam omogoča komunikacijo s strankami prek vgrajenega videa klepeta v živo. Vse temelji na brskalniku, zato vam ni treba nalagati zunanjih aplikacij drugih proizvajalcev. Kot pove že ime funkcije, lahko med klepetom s stranko pošiljate sporočila in priloge. To olajša reševanje težav, saj vse poteka v realnem času.

Kakšne so prednosti uporabe videa za klepet v živo?

Zagotavljanje pomoči prek video klicev v klepetu v živo lahko poveča zadovoljstvo vaših strank, saj lahko olajša razumevanje in hkrati ponudi edinstven osebni dotik vaši storitvi. Uporaba video komunikacije v klepetu v živo je najbolj koristna, kadar stranka potrebuje pomoč pri zelo tehničnih težavah, ki jih morajo obdelati po korakih. Če želite izvedeti več o videu klepeta v živo, si oglejte to povezavo.

Kako lahko s stranko snemam klepet v živo?

Zahvaljujoč napredni funkciji klepeta LiveAgent boste imeli možnost, da na svoje spletno mesto postavite pripomoček/gumb za video klic. Deluje popolnoma enako kot gumb za klepet v živo – stranka klikne gumb in počaka, da se poveže s predstavnikom za podporo strankam.

Kaj je klepet v živo?

Klepet v živo je komunikacijsko orodje, ki vam omogoča, da v realnem času pomagate svojim strankam in obiskovalcem spletnega mesta. Če na spletno mesto postavite gumb za klepet v živo, svojim strankam ponudite hitrejšo možnost, da se obrnejo na vas, saj je komunikacija v živo v bistvu takojšnja v primerjavi z e -pošto ali drugimi komunikacijskimi kanali. Če želite izvedeti več o klepetu v živo in njegovih koristih, si oglejte to povezavo.

Frequently asked questions

Kaj je video klepet v živo?

Video klepet v živo je pogovor v realnem času s pomočjo video funkcije s pomočjo spletnih kamer in programske opreme za video klepet, ki jih lahko vodite prek računalnika, pa tudi prek mobilnih naprav. Omogoča hitro komunikacijo med stranko in agentom za pomoč strankam.

 

Kakšne so prednosti videa v klepetu v živo?

Prednosti video klepeta v živo so predvsem storitve za stranke v realnem času, bistveno izboljšanje storitev za stranke, a tudi zahvaljujoč dejstvu, da vidite obraz pomeni hitrejše prepoznavanje težav, sposobnost boljšega razumevanja težave, s katero se sooča stranka, pa tudi boljše odnose s strankami.

 

Zakaj je video klepet v živo pomemben?

Video klepet v živo je pomemben za podjetja, saj zagotavlja večje zadovoljstvo strank s storitvami za stranke. Priročen je, ker omogoča komunikacijo v realnem času, hkrati pa tudi popolnejšo komunikacijo kot le pisno ali po telefonu. To omogoča višjo pretvorbo z nizkimi stroški.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico