Vodja ekipe

Kdo je vodja ekipe?

A team leader is a person who is in charge of a team. In customer service, team leaders usually lead teams of 5-10 agents. They are responsible for day-to-day tasks, making sure their team stays focused and customers stay satisfied.

Vodja ekipe v LiveAgentu je običajno dodeljen vlogi skrbnika za dostop do poročil, nastavitev in konfiguracij.

Frequently asked questions

Kdo je vodja ekipe?

Vodja ekipe je oseba, ki nudi podporo skupini agentov, deli svoje znanje, skrbi za razvoj ekipe, udobje pri njihovem delu in nadzoruje njihove dejavnosti. Je tudi oseba, ki vodi uspešnost ekipe in daje prednost nalogam ekipe. 

 

Kakšne so odgovornosti vodje ekipe?

Vodja ekipe mora ekipo predvsem podpirati pri njenem delu. Zagotoviti mora usposabljanje za doseganje ciljev in razvoj potrebnih veščin za delo na določenem delovnem mestu v skupini. Razvijati mora prednosti ekipe in podpirati pri odpravljanju pomanjkljivosti. Določa cilje ekipe in ocenjuje njen napredek. Prav tako bi morala rešiti konflikte. Organizirati bi moral tudi skupne sestanke in druge skupinske pobude.

 

Ali je mogoče v programski opremi LiveAgent izbrati vodjo ekipe?

V LiveAgentu je lahko vodja skupine imenovan za skrbnika. Nato ima dostop do vseh zahtevkov za agente.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico