Vodja ekipe

Kdo je vodja ekipe?

A team leader is a person who is in charge of a team. In customer service, team leaders usually lead teams of 5-10 agents. They are responsible for day-to-day tasks, making sure their team stays focused and customers stay satisfied.

Vodja ekipe v LiveAgentu je običajno dodeljen vlogi skrbnika za dostop do poročil, nastavitev in konfiguracij.

Frequently asked questions

Kdo je vodja ekipe?

Vodja ekipe je oseba, ki nudi podporo skupini agentov, deli svoje znanje, skrbi za razvoj ekipe, udobje pri njihovem delu in nadzoruje njihove dejavnosti. Je tudi oseba, ki vodi uspešnost ekipe in daje prednost nalogam ekipe. 

 

Kakšne so odgovornosti vodje ekipe?

Vodja ekipe mora ekipo predvsem podpirati pri njenem delu. Zagotoviti mora usposabljanje za doseganje ciljev in razvoj potrebnih veščin za delo na določenem delovnem mestu v skupini. Razvijati mora prednosti ekipe in podpirati pri odpravljanju pomanjkljivosti. Določa cilje ekipe in ocenjuje njen napredek. Prav tako bi morala rešiti konflikte. Organizirati bi moral tudi skupne sestanke in druge skupinske pobude.

 

Ali je mogoče v programski opremi LiveAgent izbrati vodjo ekipe?

V LiveAgentu je lahko vodja skupine imenovan za skrbnika. Nato ima dostop do vseh zahtevkov za agente.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Vodja službe za stranke je oseba, ki je odgovorna za službo za pomoč uporabnikom. Ta oseba postavlja strategije, naloge. Vodi oddelek za stranke.

Vodja službe za stranke

Storitev LiveAgent ponuja možnost ustvarjanja oddelkov za pomoč uporabnikom in vodjo ekipe, ki vključuje podporo strankam, telefonske sisteme, programske opreme in e-pošto. Hkrati je treba uporabiti tudi softver za pomoč strankam, kot so SLA, CRM, odzivne predloge in spremljanje obiskovalcev spletnega mesta. Manager za uspešnost strank (CSM) se ukvarja s skrbjo za zadovoljstvo in lojalnost strank. Nadzornik službe za stranke skrbi za organizacijo dela in reševanje težav. Na voljo je brezplačna preizkusna različica LiveAvagent, nadzornik službe za stranke pa je tisti, ki se ukvarja s eskalacijo težav.

Hišna podporam strankam ali zunanja? Preberite članek LiveAgent akademije in spoznajte prednosti in slabosti obeh oblik podpore strankam.

Hišna podpora strankam proti zunanji

Hišna in zunanja ekipa za podporo strankam imata svoje prednosti in slabosti, odvisno od vaših potreb, proračuna in vrste produktov. Hišna podpora strankam je dobra izbira, ko postavljate oddelek za podporo strankam, medtem ko se vedno več podjetij odloči za zunanjo ekipo za podporo strankam, ki je cenovno bolj ugodna in ima veliko izkušenj. Na koncu izberite vrsto vaše ekipe glede na vaše potrebe.

Spoznajte, kdo je upravitelj eskalacije. Razumeti poglobljena pojasnila strokovnjakov.

Upravitelj eskalacije

Platforma LiveAgent ponuja možnosti za upravljanje eskalacije, vodjo uspešnosti strank in vodjo službe za stranke. LiveAgent vključuje distribucijo avtomatskih vstopnic, pravila časa, CRM in druge funkcije za izboljšanje učinkovitosti in zmanjšanje časa reševanja zahtevkov.

Spoznajte položaj vodje uspeha strank ter odgovornosti in veščine uspešnosti pri LiveAgent.

Vodja uspešnosti strank

Besedilo opisuje platformo LiveAgent, ki ponuja rešitve za upravljanje z zahtevki in storitve za stranke. Poudarja prednosti klepeta v živo ter omogoča reševanje pritožb preko telefona in e-pošte ter integracije in alternative. Opisane so tudi vloge vodij ekipe in upravljanje eskalacij.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico