Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Vodja servisne podpore

Kdo je upravljalec storitev za stranke?

Upravljalec storitev za stranke je oseba, ki nadzoruje program za podporo strankam. Zagotavlja, da so podporne storitve strankam in obiskovalcem spletne strani zagotovljene hitro. Odgovoren je za upravljanje oddelkov za podporo strankam in pripravlja tehnične nasvete. Upravljalci komunicirajo tudi s strankami, rešujejo težave ali sestavljajo urnike.

Vloga upravljalca storitev ima različne zahteve. Biti mora odličen komunikator, motivator in trener. Potrebno je tudi odlično poznavanje programske opreme. Biti mora dober pri gradnji lojalnih odnosov. Upravljalec storitev je multifunkcionalna vloga z različnimi potrebami.

Pogosta vprašanja

Kdo je upravljalec storitev za stranke?

Upravljalec storitev za stranke ima ključno vlogo v ekipi za podporo strankam. Oseba je zadolžena za pregled dnevnih aktivnosti servisnega oddelka. To omogoča organizaciji, da pripravi uporabnikom in poslovnim ekipam vso podporo, ki jo potrebujejo.

 

Katere so zadolžitve upravljalca storitev za stranke?

Dolžnosti upravljalca storitev za stranke vključujejo upravljanje vsakodnevnih operacij storitev za stranke, upravljanje podporne ekipe, predstavljanje ekipe lastnikom in podpora razvoju ekipe pri pridobivanju izkušenj in spretnosti.

 

Kako lahko nastavimo upravljalca storitev za stranke v sistemu LiveAgent?

Upravljalec storitev za stranke LiveAgent lahko ravna kot lastnik ali administrator. Ima tudi možnost nadzora aktivnosti ekipe in podpore pri njihovem delu.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico