Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Vstopnica v teku

Kaj je vstopnica v teku?

Oznaka vstopnice “v teku” pomeni, da je za reševanje potrebnega več časa. Pri takih vstopnicah se SLA časovni števec ugasne. To omogoča agentu, ki je zadolžen za vstopnico, več časa za reševanje.

Vsake vstopnice ni nujno označiti z “v teku”. Če agent lahko poda hiter odgovor, vstopnice ni potrebno označevati z oznako “v teku”.

Pogosta vprašanja

Kaj je vstopnica v teku?

Vstopnica v teku je vstopnica, za razrešitev katere bo agent potreboval več časa ali pa potrebuje dodatne informacije za zarešitev strankine težave. To je največkrat druga stopnja življenjskega cikla vstopnice.

 

Je potrebno vsako vstopnico označiti z "v teku"?

Vsake vstopnice ni nujno označiti z "v teku". Če agent lahko poda hiter odgovor, vstopnice ni potrebno označevati z oznako "v teku". Ta označba je primerna, ko ima agent veliko vstopnic in z njo označi tiste, ki še čakajo na odgovor.

 

Kje v LiveAgent lahko preverite seznam čakajočih vstopnic?

Listo čakajočih vstopnic lahko preverite v predalu poleg vseh vstopnic. Prav tako pa lahko s filtriranjem izločite samo čakajoče vstopnice.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico