Vstopnica v teku

Kaj je vstopnica v teku?

Oznaka vstopnice “v teku” pomeni, da je za reševanje potrebnega več časa. Pri takih vstopnicah se SLA časovni števec ugasne. To omogoča agentu, ki je zadolžen za vstopnico, več časa za reševanje.

Vsake vstopnice ni nujno označiti z “v teku”. Če agent lahko poda hiter odgovor, vstopnice ni potrebno označevati z oznako “v teku”.

Frequently asked questions

Kaj je vstopnica v teku?

Vstopnica v teku je vstopnica, za razrešitev katere bo agent potreboval več časa ali pa potrebuje dodatne informacije za zarešitev strankine težave. To je največkrat druga stopnja življenjskega cikla vstopnice.

 

Je potrebno vsako vstopnico označiti z "v teku"?

Vsake vstopnice ni nujno označiti z "v teku". Če agent lahko poda hiter odgovor, vstopnice ni potrebno označevati z oznako "v teku". Ta označba je primerna, ko ima agent veliko vstopnic in z njo označi tiste, ki še čakajo na odgovor.

 

Kje v LiveAgent lahko preverite seznam čakajočih vstopnic?

Listo čakajočih vstopnic lahko preverite v predalu poleg vseh vstopnic. Prav tako pa lahko s filtriranjem izločite samo čakajoče vstopnice.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico