Vstopnični sistem

Kaj je vstopnični sistem?

Vstopnični sistem je bistven del programske opreme za pomoč uporabnikom, ki predstavnikom strank omogoča, da so učinkoviti in organizirani. Vstopnični sistem prejme zahtevo stranke za podporo in samodejno ustvari zahtevek. Potem je za reševanje zahtevka odgovoren določen agent. V Vstopnični sistem lahko upravljate tudi odgovornosti za zahtevke.

Vstopnični sistem je v veliko pomoč vsakemu osebju storitve za stranke. Ta sistem upravljanja vpliva tudi na stroške, prodajo, prihodke, zadovoljstvo strank in odlično prihrani čas.

Vstopnični sistem

Frequently asked questions

Kako definirate vstopnični sistem?

Vstopnični sistem je orodje za upravljanje, ki obdeluje in katalogizira vloge strank. Je bistven del programske opreme za pomoč uporabnikom in omogoča predstavnikom storitev za stranke, da so učinkoviti in organizirani. 

 

Ali vsako podjetje potrebuje vstopnični sistem?

Če prodajate izdelke ali storitve in želite računati na trg ter lahko konkurirati drugim podjetjem, boste potrebovali vstopnični sistem. Omogoča vam avtomatizacijo dela, organiziranje obvestil, učinkovito storitev, dajanje prednostnih nalog in enostavno prenašanje zahtevkov med agenti. 

 

Ali je LiveAgent vstopnični sistem?

LiveAgent je vstopnični sistem. Samodejno sledi in pretvori vse zahteve strank v zahtevke, ne glede na komunikacijski kanal. Vmesnik je intuitiven in omogoča učinkovito delovanje.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico