Vzdevek agenta

Kaj je vzdevek agenta?

Kaj je vzdevek agenta?

Kaj je vzdevek agenta? Agentov vzdevek je posebna vrsta funkcije v programski opremi za pomoč uporabnikom. Ta funkcija agentom omogoča komunikacijo z vsemi strankami pod neresničnim imenom. Njihova prava imena so skrivna, če nastavite vzdevek agenta.

Z urejanjem profila agentov je mogoče nastaviti vzdevek. Med sprejemanjem klicev, klepetov ali e-poštnih sporočil stranka vidi le lažno ime. Toda drugi agenti vidijo pravo ime agenta.

FAQ

Kaj so vzdevki?

Vzdevek je nadomestno ime za nekaj ali nekoga. Dnevno, se srečamo z njim, ko nekdo uporabi psevdonim. V tehnologiji srečujemo ta izraz ko želimo poimenovati kaj preprostejše ali razumljivejše. Lahko je več vzdevkov za en definiran objekt

Kako vzpostaviti vzdevek z računom LiveAgent?

Vzdevek agenta je ena od funkcij podporne programske opreme, ki omogoča agentu, da komunicira z vsemi strankami anonimno in ne pod svojim lastnim imenom. LiveAgent še nima te funkcije.

Koliko vzdevkov lahko povežem z LiveAgent?

LiveAgent še nima funkcije vzdevkov agentov, zato je ne morete združiti z vzdevki.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico