Začasni agent

Kdo je začasni agent?

Začasni agent je profil, ki je ustvarjen za kratek čas. Ob posebnih priložnostih podjetja ustvarijo začasne profile za svoje agente. Ponavadi gre za predbožični ali velikonočni čas, odvisno od področja in industrije.

Ustvarjanje profila začasnega agenta v LiveAgent poteka enako, kot ustvarjanje navadnega profila. V osnovi gre za enako stvar. Vse, kar morate storiti, je ustvariti profil in ga izbrisati, ko ga ne potrebujete več. Račun vam bo izdan le za obdobje, ko je bil profil ustvarjen.

Frequently asked questions

Kdo je začasni agent?

Začasni agent je uporabniški profil, ki je ustvarjen za kratek čas. Največkrat se ta opcija uporabi, ko naraste prodaja (predbožični čas, črni petek...).

 

Kakšne pravice ima začasni agent?

Začasni profil ima povsem enake pravice kot navadni agent, je pa ustvarjen le za določen čas.

 

Ali LiveAgent omogoča ustvarjanje profila začasnega agenta?

Ustvarjanje začasnega profila agenta v LiveAgent poteka enako, kot ustvarjanje profila navadnega agenta. Ko začasni agent konča svoje delo, morate njegov profil izbrisati iz sistema.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Vzdevek agenta pomaga vašim agentom ostati prikriti. Ta funkcija vam omogoča, da svoje ime skrivate in imate vzdevek. Samo drugi agenti vidijo pravo ime.

Vzdevek agenta

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja različne kontakte za podporo in demo različice. Agenti službe za pomoč uporabnikom nudijo tehnično pomoč in odgovarjajo na vprašanja prek različnih kanalov. LiveAgent ima številne lastnosti in alternative, med drugim tudi funkcije VoIP telefonskih sistemov in samopostrežne programske opreme. Podjetje zagotavlja podporo strankam in omogoča preprosto upravljanje s pritožbami in odjemalskimi portali.

Sedeži zastopnikov, ki so del običajnega obračunskega cikla, se imenujejo tudi osnovni agenti. Bazni agenti se upirajo začasnemu agentu.

Osnovni agent

LiveAgent ponuja profesionalno programsko opremo za pomoč strankam, ki poskrbi za učinkovito in kvalitetno komunikacijo. Poleg tega podjetje nudi tudi različne vrste programske opreme, kot so VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema in sistem upravljanja pritožb. LiveAgent je odlično orodje za zagotavljanje najboljše storitve za stranke in zadovoljstvo strank.

Plošča agenta je opravilna vrstica v LiveAgentu. Tam boste našli nadzorno ploščo, logotip, od tam lahko upravljate zahtevke, jih urejate in še več. Nahaja se na levi strani.

Plošča zastopnika

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja številne funkcije, kot so VoIP telefonski sistem, sistem upravljanja pritožb, portal za podporo in selitev podatkov. Program vključuje tudi odgovornosti in obvestila za dodeljevanje zahtevkov ter avtomatsko distribucijo klepetov za izboljšanje storitve strankam. LiveAgent ponuja brezplačno preizkusno različico, podporo in izobraževanje.

Vloga agenta je pomemben del programske opreme za pomoč uporabnikom. Agenti se ukvarjajo s strankami in nudijo podporo. Imeti morajo odlične komunikacijske sposobnosti.

Agent

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje tudi VoIP telefonske sisteme, programsko opremo za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Agenti službe za pomoč uporabnikom nudijo tehnično pomoč in odgovarjajo na vprašanja potencialnih in obstoječih strank preko različnih kanalov. LiveAgent ima številne lastnosti in alternative ter omogoča preprosto upravljanje s pritožbami in odjemalskimi portali.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico