Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Zahtevki iz klepeta

Kaj je zahtevek iz klepeta?

Stopite v stik s stranko prek klepeta. To je preprost način, da strankam pomagate pri njihovih vprašanjih in težavah. Klepeti in pogovori se spremenijo v zahtevek. Na enem mestu beležijo in arhivirajo komunikacijo med strankami in podjetjem. Nato lahko v svojem agentu LiveAgent hitro najdete vso zgodovino komunikacij. Shranjuje se brez omejitev. Zahtevek lahko najdete po identifikacijski številki – referenčni številki zahtevka.

Izvedite več o zahtevkih v LiveAgent.

Zahtevki iz klepeta

Pogosta vprašanja

Kaj je zahtevek iz klepeta?

Klepeti, pogovori, e-pošta in drugi komunikacijski kanali se spremenijo v zahtevke, zahvaljujoč temu se posnamejo in je mogoče arhivirati komunikacijo med stranko in podjetjem. Zahtevek je komunikacijska nit med stranko in službo za stranke.

Kako lahko ustvarite zahtevke za klepet v LiveAgentu?

LiveAgent samodejno razvrsti komunikacijo podjetja v zahtevke. Vsak zahtevek ima svojo edinstveno številko, zahvaljujoč kateri ga lahko hitro najdete. Če pride prvič, ga sistem označi kot "novega".

Kje lahko v LiveAgentu najdete obstoječe zahtevke?

Zahtevke LiveAgent najdete pod filtri zahtevkov. Razvrstili ste jih tudi po ustreznih filtrih. To olajša delo pri zahtevkih.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico