Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Zastopnik samo za klepet

Kdo je agent samo za klepet?

Obstaja veliko vlog agentov. Eden od njih se imenuje agent samo za klepet. Ta vrsta zastopnika običajno ponuja storitev podpore strankam v programski opremi za pomoč uporabnikom LiveAgent. Vendar obstaja ena razlika. Zastopnik samo za klepet nima rednih dovoljenj in ima le definiran pristop. Ta vrsta agentov ne more urejati zahtevkov ali si ogledati poročil. Lahko si ogledajo ali izdelajo zahtevke. To vlogo je mogoče nastaviti v profilu agenta v LiveAgent.

Pogosta vprašanja

Kdo je agent samo za klepet?

Agent samo za klepet je agent, ki deluje samo v klepetu. Odgovornost zastopnika je podpora strankam v podporni programski opremi. Vendar pa tak agent nima vseh pooblastil. To možnost lahko konfigurirate v profilu LiveAgenta.

Kakšna dovoljenja ima agent samo za klepet?

Agent samo za klepet ima omejene privilegije v primerjavi s polnopravnim agentom. Ta vrsta posrednika ne more urejati zahtevkov. Prav tako ni dostopa do poročil. Njegova pooblastila vključujejo ogled zahtevkov in njihovo reševanje.

Kako v agentu LiveAgent nastaviti agenta samo za klepet?

Če želite v LiveAgent nastaviti zastopnika samo za klepet, pojdite na njegov profil. Tam lahko ustrezno konfigurirate to vlogo.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico