Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Združitev zahtevkov

Kaj pomeni združitev zahtevkov?

Občasno imajo nekatere stranke navado poslati več zahtevkov za isto težavo, da bi pritegnile pozornost podjetja. Čeprav je možno, da so to različni posamezniki iz iste organizacije, ki poročajo o podobni težavi, so včasih vsi vzgojeni po podobnem kanalu, v nekaterih primerih pa ne. Namesto da bi se agenti odzvali na vsakega od teh zahtevkov posebej, jih je mogoče združiti v en zahtevek in tako olajšati delo agenta.

Ko sta združena dva ali več zahtevka, se eden od njih šteje za primarnega, s katerim se združijo drugi. Od tega trenutka ostane zahtevek odprt, odgovor pa je poslan le na e -poštno sporočilo primarnega prosilca zahtevka.

Več o združitvi zahtevkov v storitvi LiveAgentu.

Združitev zahtevke

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni izraz združevanje zahtevkov?

Združitev zahtevkov je postopek, ki ga lahko izvedete, ko prejmete več sporočil, povezanih z istim zahtevkom, in jih želite združiti v en zahtevek. To olajša delo agenta z združevanjem besedil in oznak. Po uporabi združitve se izvirni zahtevek izbriše.

 

Kakšne koristi prinaša funkcija združevanja zahtevkov?

Funkcija združevanja zahtevkov predvsem olajša delo agenta. Agentu ni treba večkrat opravljati istih nalog. Svoje delo lahko opravlja bolj učinkovito.

 

Ali LiveAgent ponuja funkcijo združevanja zahtevkov?

LiveAgent ponuja funkcijo združevanja zahtevkov. Če ste na primer prejeli dva zahtevka od iste stranke, oba zajemata isto temo, vendar imata različne podrobnosti, ju lahko združite. Oznake lahko tudi združite. Vendar je treba spomniti, da je to dejanje nepreklicno - zahtevek bo blokiran. Lahko pa si ogledate izvirni zahtevek in si ga ogledate.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico