Poslovite se od počasne, podpovprečne programske opreme

Preklopite na LiveAgent & prenesite svoje Gmail podatke še danes.

  • ✓ No setup fee
  • ✓ 24/7 podpora
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
LiveAgent migration animation
Migration background

Prehajanje iz Gmaila?

Ali upravljate službo za podporo strankam iz računa Google? Prestavite se na višjo raven in še danes preidite iz Gmaila v LiveAgent. LiveAgent je najboljša rešitev za pomoč uporabnikom za podjetja vseh velikosti. Dodajte več orodij za podporo strankam. Naredite več s klepetom v živo, klicnim centrom, bazo znanja ali integracijami z družabnimi mediji. Preberite več o prednostih, ki jih lahko prinese vašemu podjetju.
  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge

Prednosti prehoda iz Gmaila

Izdelava zahtevkov

Sistem za izdelavo zahtevkov vam lahko pomaga bolje organizirati težave strank

Več komunikacijskih kanalov

Elektronski poštni računi, klepet v živo, klicni center, baza znanja in družabni mediji

Izboljšan potek dela

V krajšem času lahko naredite več. Prihranite sredstva in pomagajte več strankam
Benefits of attended call transfers

Vaše podatke bomo prenesli brezplačno

Gmail in Googlovi izdelki so preprosto odlični, nekatere od njih uporabljamo tudi pri svojem delu. Vendar je podpora strankam druga liga in na nekaterih ravneh zahteva več pozornosti in specializirano programsko opremo. Tu pride na pomoč LiveAgent. Da bi ga lahko uporabljali, se vam ni treba znebiti računa Gmail, saj lahko vaš poštni predal integriramo v LiveAgentov sistem za izdelavo zahtevkov, vi pa lahko v nadzorni plošči spremljate vsa svoja elektronska sporočila. Na ta način boste imeli bolje organizirano službo za podporo strankam, poleg tega pa lahko natančno veste, kdaj je bila težava rešena.

Kakšne podatke lahko prenesete?

Supervisor

Ljudje

Prenesite svoje podatke
Mail envelope

Komunikacija

Vaša elektronska pošta in druga komunikacija
Tags - icon

Oznake

E-poštne oznake lahko uvozite ročno
customer feedback satisfaction rewards

Povratne informacije

Prenos vseh povratnih informacij

Elektronska pošta je le začetek

Poleg poštnega predala Gmail lahko dodate še druge poštne predale različnih ponudnikov, kot so Yahoo, Microsoft ali drugi. Naš sistem za izdelavo zahtevkov bo organiziral vaša e-poštna sporočila iz vseh računov. To pa še ni vse. LiveAgent vam ponuja še več orodij za povezovanje s strankami. Hitro stopite v stik z našim super hitrim gradnikom za klepet v živo, saj je hitrost prikazanega klepeta 2,5 sekunde. Ustvarite svoj klicni center in bazo znanja. Ali pa stopite v stik s podporo uporabnikom družabnih medijev. Integrirate lahko Facebook Messenger, Twitter, Instagram in Viber. Želite preizkusiti?
liveagent tools

Preglejte kaj vse lahko uporabljate

get inspired

24/7 podpora strankam

Zagotovite odlično podporo z LiveAgentom in v zameno prejmite odlično podporo. Vse naše stranke v paketih dobijo vključeno 24/7 podporo. Ko boste morali rešiti težavo ali ko nam boste preprosto želeli zastaviti nekaj vprašanj, vam bomo kadar koli odgovorili. Uporabljamo isto programsko opremo, zato natančno vemo, kako vam lahko pomagamo. To tudi pomeni, da se lahko z nami povežete prek želenih kanalov. Pokličite nas, pošljite nam elektronsko sporočilo ali stopite v stik z nami prek družabnih omrežij. Vas zanima? Kliknite spodnji gumb in ga preizkusite.

3,000+ Trustpilot | GetApp | G2 crowd mnenja

Kaj o nas pravijo naše stranke

Prehajate iz drugega e-poštnega odjemalca?

Brezplačno prenesite podatke iz katerega koli od spodaj naštetih ponudnikov rešitev za pomoč uporabnikom. Preklopite še danes. Za vas smo poskrbeli.
AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zPrehod iz Gmaila
LiveAgent omogoča enostavno ustvarjanje in shranjevanje kontaktov ter prilagojene storitve za stranke. Uporablja funkcijo upravljanja stikov za iskanje, filtriranje in razvrščanje stikov. Možnost rezervacije individualnega klica. Try LiveAgent for free now!

Kako nastaviti in ustvariti stike v LiveAgent

LiveAgent omogoča enostavno ustvarjanje in shranjevanje kontaktov ter prilagojene storitve za stranke. Uporablja funkcijo upravljanja stikov za iskanje, filtriranje in razvrščanje stikov. Možnost rezervacije individualnega klica. Try LiveAgent for free now!

540777 Email Accounts

Email accounts

The TEXT discusses the impact of social media on mental health, highlighting the negative effects of excessive use and the need for balance and moderation.

Gmail Prehod

Prehajanje iz Gmaila?

Vodite službo za podporo strankam iz e-poštnega računa Google? Preidite na naslednjo raven in se še danes preselite v LiveAgent.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Povečajte prihodek s klepetom v živo in klicnim centrom. LiveAgent ponuja najhitrejši klepet v živo na trgu in zanesljivo rešitev za klice. Oglejte si večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom z robustnimi funkcijami.

ZľavaDňa je slovaška internetna prodaja, ki ponuja dnevne izdelke, storitve in darila s popustom do 90%. Preberite več.

ZlavaDna

ZlavaDna je poslovno spletno mesto s popusti in darilnimi boni. Uporabljajo storitev LiveAgent za hitrejšo in boljšo podporo strankam, kar je povečalo zadovoljstvo strank. Podporni agenti rešujejo 9000 poizvedb mesečno prek klepeta in e-pošte, kar je zmanjšalo zahtevke za 25%. S storitvijo LiveAgent lahko sledijo zgodovini komunikacij s strankami, kar povečuje učinkovitost podpore.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x