Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše poslovanje v avtomobilski industriji.

  • ✓ No setup fee    
  • ✓ Customer service 24/7    
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile o vas.

24%

Zmanjšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte količino zahtevkov

Reduce the influx of support tickets with a knowledge base.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom v avtomobilski industriji

Pripnite si varnostni pas in bodite pred konkurenco z LiveAgent – najboljšo službo za pomoč uporabnikom in programsko opremo za klepet v živo.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom v avtomobilski industriji - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom v avtomobilski industriji - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom v avtomobilski industriji - P - 102188 - LiveAgent
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Programska oprema za pomoč uporabnikom v avtomobilski industriji
Slido green logo
Ustvarite prilagojene nakupovalne izkušnje z zagotavljanjem podpore prek različnih kanalov, vključno s telefonom, klepetom v živo in družabnimi mediji.
Na vprašanja strank o vaših vozilih reagirajte sproti, tako kot da bi bili fizično prisotni v razstavnem salonu.
Spremljajte vedenje obiskovalcev spletnega mesta, začnite pogovor, zagotovite brezhibno podporo, zgradite zaupanje in zagotovite posel.

Prilagojena podpora strankam

Vsak kupec je drugačen, saj so tudi njegove potrebe različne. Bolje je na začetku vedeti pričakovanja, kot pa navajati napačne informacije. LiveAgent za prodajalce avtomobilov vam ponuja veliko možnosti, da stopite v stik s svojimi bodočimi zvestimi strankami – bodisi prek klepeta v živo v realnem času na vašem spletnem mestu, vgrajenega klicnega centra ali staromodne pošte. Z vsemi temi različnimi možnostmi lahko zadenete žebljiček na glavo.
Izvedite več
Automotive illustration
Car with two guys illustration

Odgovorite s svetlobno hitrostjo

Tako kot avtomobili, ki jih prodajate strankam, postajajo vse hitrejši in hitrejši, si tudi kupci želijo še hitrejše odgovore na svoja vprašanja. Redna elektronska pošta je del zgodovine, tako kot avtomobili, izdelani na parnem stroju. LiveAgent za prodajalce avtomobilov vam lahko v le nekaj klikih zagotovi sprotne odgovore. Dovolj je le, da LiveAgent postavite na svoje avtomobilsko spletno mesto. Veste, kaj je še boljše? S projekcijo v realnem času lahko vidite, kaj stranke vnesejo, še preden pritisnejo gumb za vnos. Ali ni to dovolj hitro?

Dosežite 1. mesto hitreje

Vaša konkurenca nikoli ne spi. No, če sem iskren, konkurenca na splošno nikoli ne spi. Pojdite na 1. mesto kot zmagovalec in zadovoljite svojo stranko z zibajočo programsko opremo, ker “Zmagovalec vse pobere”. Bodite tisti, ki to počne zdaj. Ne ustavljajte se, nadaljujte z LiveAgentjem za prodajalce avtomobilov.
woman and man celebrating winning throphy-illustration
Dosežite 1. mesto hitreje

Osebne smernice na potovanju vaših strank

Kupci porabijo čas in skrbno preučijo vsako možnost, preden se odločijo za nakup novega vozila. Pospešite prihodnji uspeh avtomobilskega prodajalca s klepetom v živo. Privoščite svojim strankam nov model komunikacijske strategije in jim sporočite, da ste tu zanje 24 ur na dan, vse dni v tednu.
Rezervirajte predstavitev na dan, ki vam najbolj ustreza

Rezervirajte si predstavitev

Pogovorite se z vodjem prodaje LiveAgent

Začnite s tekmovanjem in se dogovorite za individualni klic z enim od naših predstavnikov za uspeh strank, da vidite, kako lahko LiveAgent koristi vašemu poslu.
Kaj se boste naučili med predstavitvijo
  • Kako z LiveAgent doseči svoje poslovne cilje
  • Kateri načrt je primeren za vas glede na vaše poslovne cilje
  • Kako deluje LiveAgent
  • Odgovarjati na vprašanja o cenah, storitvah, integracijah in funkcijah
in še veliko več…
“Pristopite k vsaki stranki z idejo, da ji pomagate rešiti težavo ali dosežete cilj, ne pa prodati izdelka ali storitve.” – Brian Tracy Andrej Saxon, vodja prodaje
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Prihranite več z LiveAgentom

Analizirajte in primerjajte LiveAgent z različnimi rešitvami za podporo strankam ter izberite eno z najbolj ustreznimi funkcijami za vašo panogo in najboljšo ceno .

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter odkrijte pozitiven vpliv uporabe programske opreme za pomoč uporabnikom na avtomobilsko industrijo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Zakaj bi moralo avtomobilsko podjetje imeti programsko opremo za pomoč uporabnikom?

V avtomobilskem poslu morajo zastopniki učinkovito reševati težave strank. To lahko pomaga in spremlja sledenje programski opremi za pomoč uporabnikom. zgodovina težav in način njihovega reševanja. Tako lahko avtomobilsko podjetje obdrži svoje stranke.

Zakaj bi vaše avtomobilsko podjetje izbralo LiveAgent kot programsko opremo za pomoč uporabnikom?

LiveAgent je zelo prilagodljiva programska oprema za pomoč uporabnikom, ki vam omogoča, da ustvarite službo za pomoč uporabnikom, ki ustreza vašim potrebam. Ima preprost in intuitiven vmesnik ter ima številne funkcije, ki olajšajo upravljanje vseh dohodnih zahtev.

Kako lahko vaše avtomobilsko podjetje izkoristi LiveAgent?

LiveAgent je celovita programska oprema za pomoč uporabnikom s številnimi funkcijami in prilagodljivimi cenovnimi načrti, ki ustreza vsem vrstam podjetij. Glavna prednost LiveAgent je, da je zelo prilagodljiv vsakemu poslovnemu okolju.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^ ^ ^ ^