Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše poslovanje v avtomobilski industriji.

  • ✓ No setup fee
  • ✓ Customer service 24/7
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile o vas.

24%

Zmanjšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte količino zahtevkov

Reduce the influx of support tickets with a knowledge base.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom v avtomobilski industriji

Pripnite si varnostni pas in bodite pred konkurenco z LiveAgent – najboljšo službo za pomoč uporabnikom in programsko opremo za klepet v živo.
  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Ustvarite prilagojene nakupovalne izkušnje z zagotavljanjem podpore prek različnih kanalov, vključno s telefonom, klepetom v živo in družabnimi mediji.
Na vprašanja strank o vaših vozilih reagirajte sproti, tako kot da bi bili fizično prisotni v razstavnem salonu.
Spremljajte vedenje obiskovalcev spletnega mesta, začnite pogovor, zagotovite brezhibno podporo, zgradite zaupanje in zagotovite posel.

Prilagojena podpora strankam

Vsak kupec je drugačen, saj so tudi njegove potrebe različne. Bolje je na začetku vedeti pričakovanja, kot pa navajati napačne informacije. LiveAgent za prodajalce avtomobilov vam ponuja veliko možnosti, da stopite v stik s svojimi bodočimi zvestimi strankami – bodisi prek klepeta v živo v realnem času na vašem spletnem mestu, vgrajenega klicnega centra ali staromodne pošte. Z vsemi temi različnimi možnostmi lahko zadenete žebljiček na glavo.
Izvedite več
Automotive illustration
Car with two guys illustration

Odgovorite s svetlobno hitrostjo

Tako kot avtomobili, ki jih prodajate strankam, postajajo vse hitrejši in hitrejši, si tudi kupci želijo še hitrejše odgovore na svoja vprašanja. Redna elektronska pošta je del zgodovine, tako kot avtomobili, izdelani na parnem stroju. LiveAgent za prodajalce avtomobilov vam lahko v le nekaj klikih zagotovi sprotne odgovore. Dovolj je le, da LiveAgent postavite na svoje avtomobilsko spletno mesto. Veste, kaj je še boljše? S projekcijo v realnem času lahko vidite, kaj stranke vnesejo, še preden pritisnejo gumb za vnos. Ali ni to dovolj hitro?
Več o tem

Dosežite 1. mesto hitreje

Vaša konkurenca nikoli ne spi. No, če sem iskren, konkurenca na splošno nikoli ne spi. Pojdite na 1. mesto kot zmagovalec in zadovoljite svojo stranko z zibajočo programsko opremo, ker “Zmagovalec vse pobere”. Bodite tisti, ki to počne zdaj. Ne ustavljajte se, nadaljujte z LiveAgentjem za prodajalce avtomobilov.
woman and man celebrating winning throphy-illustration

Osebne smernice na potovanju vaših strank

Kupci porabijo čas in skrbno preučijo vsako možnost, preden se odločijo za nakup novega vozila. Pospešite prihodnji uspeh avtomobilskega prodajalca s klepetom v živo. Privoščite svojim strankam nov model komunikacijske strategije in jim sporočite, da ste tu zanje 24 ur na dan, vse dni v tednu.
Rezervirajte predstavitev na dan, ki vam najbolj ustreza

Rezervirajte si predstavitev

Pogovorite se z vodjem prodaje LiveAgent

Začnite s tekmovanjem in se dogovorite za individualni klic z enim od naših predstavnikov za uspeh strank, da vidite, kako lahko LiveAgent koristi vašemu poslu.
Kaj se boste naučili med predstavitvijo
  • Kako z LiveAgent doseči svoje poslovne cilje
  • Kateri načrt je primeren za vas glede na vaše poslovne cilje
  • Kako deluje LiveAgent
  • Odgovarjati na vprašanja o cenah, storitvah, integracijah in funkcijah
in še veliko več…
“Pristopite k vsaki stranki z idejo, da ji pomagate rešiti težavo ali dosežete cilj, ne pa prodati izdelka ali storitve.” – Brian Tracy Andrej Saxon, vodja prodaje
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Prihranite več z LiveAgentom

Analizirajte in primerjajte LiveAgent z različnimi rešitvami za podporo strankam ter izberite eno z najbolj ustreznimi funkcijami za vašo panogo in najboljšo ceno .

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter odkrijte pozitiven vpliv uporabe programske opreme za pomoč uporabnikom na avtomobilsko industrijo
Povezani članki zAvtomobilizem
Upoštevajte protokole klepeta in vljudnega pogovora. Spoznajte komunikacijski bonton klepeta v živo in se seznanite s pravili za storitve za stranke.

Bonton klepeta v živo za podporo strankam

Upoštevajte protokole klepeta in vljudnega pogovora. Spoznajte komunikacijski bonton klepeta v živo in se seznanite s pravili za storitve za stranke.

Za VIP podporo strankam se obrnite na Andreja Saxona. Andrejev delovni čas: Ponedeljek: 09:00 - 17:00 Torek: 09:00 - 17:00 Četrtek: 09:00 - 17:00

Andrej - LiveAgent

Na voljo smo v več terminih za demo različico igrifikacije Zoho Desk. Pridobite najnovejše novice in podatke o LiveAgent. Klepetajte, kličite, pošiljajte e-pošto, uporabljajte družbena omrežja. Sprejmite piškotke in rezervirajte klic za demo različico.

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom, ki se prilagaja potrebam različnih poslovnih modelov. Raziščite, kako LiveAgent ustreza vaši niši. Agencija Edu in nevladne organizacije se zanašajo na LiveAgent.

Prava izbira za vsako poslovanje

The text discusses various aspects of customer support and management, including the use of customer satisfaction surveys, incentives, and live chat for small businesses. It emphasizes the importance of building long-term relationships with customers and offers solutions, such as the LiveAgent software, to improve customer support and satisfaction. The text also encourages implementing learned knowledge for a better user experience and provides a list of free software for support and customer management.

LiveAgent je podjetju Covomo pomagal doseči dva zelo pomembna cilja: povečati zadovoljstvo strank in prodajo. Oglejte si celotno izjavo in ugotovite kako lahko LiveAgent pomaga tudi vam.

Covomo

LiveAgent helped Covomo achieve two important goals: increasing customer satisfaction and sales. After registering, a message with login information will be sent to the email address. The LiveAgent dashboard is being prepared and installation status is at 0%. The website uses cookies and a call can be scheduled to learn how LiveAgent can benefit a business. Contact can be made through a contact form or live chat, after accepting cookies.

Služba za pomoč je vložnika med drugimi strankami seveda uvrstila. Vsi zahtevki imajo v glavnem potrebne podatke.

Vložnik

Vložnik je oseba, ki ustvari zahtevo za pomoč prek katerega koli kanala. Ima pravice stranke in podatke najdete na plošči Zahtevki v storitvi LiveAgent. Areto Systems ponuja spletno plačevanje in podporo strankam. LiveAgent omogoča različna orodja za podporo strankam.

Delovni čas Johna (EST, lokalni čas New York) Ponedeljek: 09:00 - 17:00 Torek: 09:00 - 17:00Sreda: 09:00 - 17:00 Četrtek: 09:00 - 17:00 Petek: 09:00 - 17:00

JohnGordon - LiveAgent

Pregled programske opreme Gamification Reviews - Pregled Programske Opreme Gamification. Kako v resnici deluje trženje od ust do ust Videos - Kako V Resnici Deluje Trzenje Od Ust Do Ust. Prodajni kontakti za demo različico. LiveAgent podpora. Rezervirajte klic ena na ena. Na voljo smo v več terminih.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x