Dragoceno v vsaki industriji
Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše gradbeno ali nepremičninsko poslovanje.
  • ✓ Brez stroškov nastavitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte število zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom za nepremičninsko industrijo

Z LiveAgent ustvarite odlično podporo strankam. S klepetom v živo v realnem času pravočasno podarite pomoč bodočim kupcem vaših nepremičnin.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom za nepremičninsko industrijo - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom za nepremičninsko industrijo - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom za nepremičninsko industrijo - P - 102188 - LiveAgent
Med brskanjem po vašem katalogu nepremičnin odgovorite na vprašanja potencialne stranke prek klepeta v živo ali video klepeta.
Zagotovite bliskovito hiter odziv na pogosto zastavljena vprašanja s pripravljenimi odgovori in e-poštnimi predlogami.
Spremljajte vedenje obiskovalcev vašega spletnega mesta in jih povabite na klepet, ko bo pravi čas in konverzija neizbežna.
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Spremljajte obiskovalce spletnega mesta
Slido green logo

Dvignite vrednost vašega podjetja

Bolj zadovoljni kupci vašega nepremičninskega podjetja so enaki večji vrednosti in prisotnosti na trgu. Ker vaše stranke pričakujejo najboljšo vrednost in storitev, ne bi smeli pristati na povprečje. Programska oprema za večkanalno službo za pomoč lahko poveča vaše prihodke in ustvari bazo zvestih strank.
real estate-illustration
house-illustration

S klepetom v živo prodajte več nepremičnin

Bodočim kupcem vaših nepremičnin pravočasno zagotovite prave informacije s klepetom v živo v realnem času. Ni vam treba čakati nekaj ur, da odgovorite na vprašanja, če pa lahko takoj izkoristite trenutek. Povečajte število zadovoljnih strank in prodor na trg s pomočjo uporabniške službe za nepremičninsko industrijo.

Zidajte opeko za opeko

Prilagodljivost in sposobnost prilagajanja prihodnjih nepremičnin sta eden ključnih dejavnikov za vaše stranke, ko se odločajo za nakup ali ne nakup sanjske hiše. Z LiveAgent imate dovolj svobode, da prilagodite podporo strankam glede na trenutne potrebe. Ali imate raje klepet v živo v realnem času? Preverite. Vgrajen klicni center? Računajte na nas, podprli vas bomo.
building a house-illustration
Rezervirajte predstavitev na dan, ki vam najbolj ustreza

Rezervirajte si predstavitev

Pogovorite se z vodjem prodaje LiveAgent

Začnite s tekmovanjem in se dogovorite za individualni klic z enim od naših predstavnikov za uspeh strank, da vidite, kako lahko LiveAgent koristi vašemu poslu.
Kaj se boste naučili med predstavitvijo
  • Kako z LiveAgent doseči svoje poslovne cilje
  • Kateri načrt je primeren za vas glede na vaše poslovne cilje
  • Kako deluje LiveAgent
  • Odgovore na vprašanja glede cen, storitev, integracijah in funkcijah
in še veliko več…
“Pristopite k vsaki stranki z idejo, da ji pomagate rešiti težavo ali dosežete cilj, ne pa prodati izdelka ali storitve.” – Brian Tracy Andrej Saxon, vodja prodaje
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Prihranite več z LiveAgentom

Analizirajte in primerjajte LiveAgent z različnimi rešitvami za podporo strankam ter izberite eno z najbolj ustreznimi funkcijami za vašo panogo in najboljšo ceno .

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter odkrijte pozitiven učinek uporabe programske opreme za pomoč uporabnikom na nepremičninski industriji.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Zakaj bi morala nepremičninska agencija imeti programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Programska oprema za pomoč uporabnikom vam pomaga najučinkoviteje upravljati zahteve strank, vključno s sledenjem in spremljanjem težav strank po več kanalih.

Zakaj bi vaša nepremičninska agencija izbrala LiveAgent?

LiveAgent nepremičninskim podjetjem nudi programsko opremo za pomoč pri prodaji vozovnic, ki agentom omogoča, da hitro in učinkovito odgovorijo na vprašanja in pomisleke strank. Poleg tega bo agentom omogočil, da se osredotočijo na stranko in ne na računalnik.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico