Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljšuje vaše potovalno podjetje.

  • ✓ Brez provizije za namestitev
  • ✓ Podpora 24/7
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Zmanjšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte količino zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom za potovalno industrijo

Pomagajte ustvariti čudovite spomine po vsem svetu z LiveAgent. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje.

  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
Ponujajte 24/7/365 podporo tako, da ustvarite celovita samopostrežna vozlišča, polna pogostih vprašanj, forumov skupnosti, člankov in vodnikov.

Spremljajte vedenje obiskovalcev spletnega mesta ali preglejte podatke o upravljanju odnosov s strankami, da ustvarite prilagojena priporočila za potovanje.

Uporabite napredne varnostne funkcije, kot so prikrivanje kreditnih kartic in šifriranje, da zagotovite, da so podatki vaših strank vedno zaščiteni.
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Reševanje težav v realnem času

Vsi vemo, da se težave dogajajo v najslabšem času na najslabšem kraju. Reševanje ovir pa lahko olajšate z zagotavljanjem izjemne in hitre podpore strankam z uporabo neposredne klepetalnice v živo. Razveselite in in naredite svoje stranke zadovoljne pri izbiri vaše potovalne agencije!
travellling-searching location-illustration
woman travelling with suitcase-illustration

Predstavite prilagodljive ponudbe

Imeti več radovednih strank, ki potrebujejo pomoč naenkrat, ne bi smelo več predstavljati težav. Z uporabo LiveAgent-a za odgovore na različna vprašanja vaših strank je zdaj lahko zabavno. To je kot klepet s prijatelji naenkrat prek družabnih omrežij – zveni enostavno, kajne? Olajšajte si življenje in zadovoljnejše stranke z LiveAgent!

Ostanite v stiku 24 ur na dan

Nekatere stranke potrebujejo posebno nego ali pa so le v drugem časovnem pasu. Ne samo, da vam ni treba biti zaprti v pisarne 24 ur na dan, da bi zagotovili brezhibno storitev za stranke, poleg tega pa lahko na vprašanja odgovorite tudi s svojega udobnega kavča. Zdaj nadgradite na vrhunsko programsko opremo za pomoč uporabnikom in si takoj olajšajte delo – vaše stranke bodo olajšane!
woman on camel in Egypt-illustration

Save more with LiveAgent

Analyze and compare LiveAgent with different customer support solutions and choose one with the most relevant features for your industry and the best price.

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter odkrijte pozitiven vpliv uporabe programske opreme službe za pomoč uporabnikom na nastanitvenih enotah.
Povezani članki zNastanitve
Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Povečajte prihodek s klepetom v živo. Naša programska oprema vam omogoča povečanje zaslužka za 48 %. Prilagodljiva in enostavna za uporabo.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Klepet v živo in klicni center LiveAgent sta orodji, ki lahko povečata prihodek in izboljšata storitve za stranke. LiveAgent ponuja tudi večkanalno rešitev s številnimi funkcijami. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

Ali stranke, ki uporabljajo vaše gostovanje, potrebujejo bolj kvalitetno pomoč? Dajte jo jim s pravo programsko opremo. Preizkusite LiveAgent, 14 dni brezplačno, brez pripetih nizov.

Programska oprema za pomoč uporabnikom za spletno gostovanje

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja, ki ponuja večkanalni pristop za zagotavljanje odličnih storitev za stranke, vključno s funkcijami klepetanja v živo, podporo na družbenih omrežjih in e-poštnim sistemom. Podpira 43 različnih prevodov, ponuja več možnosti plačila, vključno z brezplačno preizkusno različico, in je enostaven za uporabo. LiveAgent je najbolj cenjena in najbolje ocenjena programska oprema, ki jo lahko uporabljajo mala in srednja podjetja ter nekatera velika podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University.

Pripravljene predloge vstopničnega sistema za skrajšanje odzivnega časa in takojšnjo dosledno izkušnjo storitev za stranke!

Predloge vstopničnega sistema

Predloge vstopničnega sistema omogočajo skrajšanje odzivnega časa in zagotavljajo dosledno izkušnjo storitev za stranke. Uporabljajo že pripravljene odgovore in predloge, ki pomagajo agentom hitreje in učinkoviteje reševati zahtevke strank.

Imate težave pri iskanju pravih besed? Uporabite naših 10 skrbno izdelanih predlog za pomoč uporabnikom za vsako priložnost takoj.

Predloge za pomoč uporabnikom

Podjetje LiveAgent ponuja programske rešitve za pomoč strankam, vključno s telefonskimi sistemi in programsko opremo za upravljanje pritožb. Njihovi trendi v izkušnji strank vključujejo ustvarjanje vključujočih izkušenj, personalizacijo, trajnost in avtentičnost.

LiveAgent is a help desk solution that connects multiple channels in one interface. Find out more about LiveAgent and its business/industry benefits.

Programska oprema za podporo družbenim medijem brez stresa

Univerzalna mapa »Prejeto« omogoča organizacijo komunikacije s strankami iz različnih platform družbenih medijev. Avtomatizacija pravil lahko izboljša učinkovitost storitev za stranke. LiveAgent pa ponuja zanesljivo in cenovno ugodno rešitev za podporo strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x