Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše zdravstveno poslovanje.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte število zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom za fitnes industrijo

Povečajte učinkovitost podpore strankam. Uporabite LiveAgent – večkanalno službo za pomoč uporabnikom in programsko opremo za klepet v živo, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Presezite pričakovanja kupcev.

Ustvarite pripravljene odgovore, ki jih lahko z enim samim klikom uporabite za hiter odgovor na pogosto zastavljena vprašanja.

S kontekstno bogatimi hibridnimi tokovi zahtevkov sledite potovanju vaše stranke glede reševanja težav prek različnih kanalov.

Zaščitite podatke svoje stranke z najsodobnejšimi varnostnimi ukrepi, vključno s šifriranjem HTTPS, ublažitvijo DDoS in drugimi.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Zaščitite občutljive podatke
Slido green logo

Varnost in šifriranje podatkov

Z LiveAgent za fitnes industrijo vam ni treba skrbeti za varnost svojih podatkov. Naši podatkovni centri se nahajajo v ZDA in Evropi in so v skladu z GDPR. Podatki o vaših strankah so v varnih rokah – tako kot vaše podjetje in služba za pomoč strankam.

woman meditating-illustration
woman exercising-illustration

Zagotovite boljše izkušnje

Vsaka stranka želi imeti prilagojene izkušnje glede na njene potrebe. Zagotovite izjemne storitve za stranke z LiveAgent za fitnes industrijo in ustvarite svojo bazo zvestih strank. Postavite klepet v živo, vzpostavite klicni center in ustvarite bazo znanja … Izkoristite svojo ekipo za podporo!

Pomoč pri določanju sestankov ena-na-ena.

Najučinkovitejši in najproduktivnejši treningi so treningi z osebnim trenerjem. Bodite pozorni na svojo stranko, ko potrebuje pomoč ali pogovor. LiveAgent za fitnes industrijo prisluhne vašim potrebam in se prilagodi vašim željam.

woman working out with trainer-illustration

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča njihovo zadovoljstvo.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Zakaj bi moralo zdravstveno podjetje imeti programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Programska oprema za pomoč uporabnikom v zdravstvu lahko poveča učinkovitost in produktivnost osebja ter zagotovi najvišjo stopnjo zadovoljstva strank .

Zakaj bi moralo zdravstveno podjetje izbrati LiveAgent kot programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Zdravstvena podjetja lahko koristijo uporabniku prijazen vmesnik in koristno osebje LiveAgent. LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom v oblaku, s katero lahko prihranite čas, denar in zadovoljite svoje stranke.

Kako lahko zdravstveno podjetje izkoristi LiveAgent?

Z uporabo LiveAgent lahko zdravstvena podjetja bolje razumejo svoje stranke, ki se obrnejo nanje. Posledično bo hitrejše odzivanje na vstopnice zagotovilo boljšo podporo strankam in sčasoma povečalo prodajo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico