Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše zdravstveno poslovanje.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve
  • ✓ Podpora 24/7
Začnite | 14 dni brezplačno Oglejte si v delovanju
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte število zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom za fitnes industrijo

Povečajte učinkovitost podpore strankam. Uporabite LiveAgent – večkanalno službo za pomoč uporabnikom in programsko opremo za klepet v živo, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Presezite pričakovanja kupcev.

Ustvarite pripravljene odgovore, ki jih lahko z enim samim klikom uporabite za hiter odgovor na pogosto zastavljena vprašanja.

S kontekstno bogatimi hibridnimi tokovi zahtevkov sledite potovanju vaše stranke glede reševanja težav prek različnih kanalov.

Zaščitite podatke svoje stranke z najsodobnejšimi varnostnimi ukrepi, vključno s šifriranjem HTTPS, ublažitvijo DDoS in drugimi.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Varnost in šifriranje podatkov

Z LiveAgent za fitnes industrijo vam ni treba skrbeti za varnost svojih podatkov. Naši podatkovni centri se nahajajo v ZDA in Evropi in so v skladu z GDPR. Podatki o vaših strankah so v varnih rokah – tako kot vaše podjetje in služba za pomoč strankam.

woman meditating-illustration
woman exercising-illustration

Zagotovite boljše izkušnje

Vsaka stranka želi imeti prilagojene izkušnje glede na njene potrebe. Zagotovite izjemne storitve za stranke z LiveAgent za fitnes industrijo in ustvarite svojo bazo zvestih strank. Postavite klepet v živo, vzpostavite klicni center in ustvarite bazo znanja … Izkoristite svojo ekipo za podporo!

Pomoč pri določanju sestankov ena-na-ena.

Najučinkovitejši in najproduktivnejši treningi so treningi z osebnim trenerjem. Bodite pozorni na svojo stranko, ko potrebuje pomoč ali pogovor. LiveAgent za fitnes industrijo prisluhne vašim potrebam in se prilagodi vašim željam.

woman working out with trainer-illustration

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča njihovo zadovoljstvo.

Povezani članki zSkrb za zdravje
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x