Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljšuje vaše maloprodajno poslovanje.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve
  • ✓ Podpora 24/7
Začnite | 14 dni brezplačno Oglejte si v delovanju
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte število zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom v trgovini na drobno

Prodajajte več in povečajte zadovoljstvo – vse skupaj z LiveAgent. Zagotovite svojim strankam odlične storitve za stranke. Naj vas kontaktirajo iz družabnih omrežij, vaših spletnih mest, prek e-pošte, klepeta v živo …

Zagotovite podporo 24/7/365 z ustvarjanjem samopostrežnih vozlišč, napolnjenih z ustreznimi informacijami in odgovori na pogosto zastavljena vprašanja.

Zmanjšajte opustitev nakupovalnih košaric tako, da v realnem času ponudite pomoč neposredno na svojem spletnem mestu.

V le nekaj sekundah poiščite in spremenite obiskovalce spletnega mesta, ki brskajo po visokonamernih straneh, s pomočjo proaktivnih povabil k klepetu.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Izboljšajte nakupovalno izkušnjo

S konceptom “kupi in klikni” svojim strankam predstavite brezhibno izkušnjo. Vodenje e-trgovine poleg običajne trgovine lahko postane odličen vir vprašanj vaših kupcev. Bodite jim bližje in postanite podjetje, osredotočeno na kupca, vse skupaj z LiveAgentjem za trgovino na drobno.

woman with shopping bags-illustration
Valentine's day-woman with hearts

Zagotovite pomoč

Kupci radi zastavljajo vprašanja – bodisi neposredno v vaši trgovini bodisi v spletu na različnih portalih. Ustvarite najboljši vir znanja z LiveAgent za maloprodajo in njenim portalom strank, bazo znanja ali pogostimi vprašanji. Če imate raje klepet v živo in osebno svetujete, vas bomo podprli!

Povečajte denarni tok

Če boste strankam pomagali pri izpolnjevanju njihovih potreb z izjemno storitvijo za stranke, bo to vašemu podjetju prineslo veliko koristi. Ali nekatere vaše stranke niso imele prav dobre izkušnje? Nemudoma mu priskočite na pomoč in se obrnite na njih z LiveAgent za trgovino na drobno.

retail-man scanning phone-illustration

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča njihovo zadovoljstvo.

Povezani članki zTrgovina na drobno
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x