Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše zabavno podjetje.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve
  • ✓ Podpora 24/7
Začnite | 14 dni brezplačno Oglejte si v delovanju
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte število zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema službe za pomoč uporabnikom v industriji zabave

Združite zabavo in produktivnost v 1 paket z LiveAgent. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

Povežite svoj pripomoček za klepet v živo in portal za podporo strankam z estetiko vaše blagovne znamke z našim enostavnim urejevalnikom WYSIWYG.

Spremljajte uspešnost svojih agentov, se učite iz dejanskih vpogledov v podatke in uveljavljajte spremembe, da dosežete svoje KPI.

Privabite nove stranke in povečajte njihovo življenjsko vrednost z zagotavljanjem nepozabnih izkušenj, ki ustvarjajo pozitivno izkušnjo od ust do ust.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Bodite nagrajeni za izjemno podporo strankam

Že od otroštva smo želeli biti nagrajeni za to, da delamo velike stvari. Vi in vaši agenti lahko znova podoživite ta občutek pri zagotavljanju storitve za stranke A *. Zberite najbolj pozitivne povratne informacije in dobili boste celo posebno značko – vse skupaj z LiveAgent za zabavno industrijo.

throphy celebration-illustration
entertainment game console-illustration

Prilagodite svoje potovanje

Prilagodite si izgled okna, gumba in drugih elementov za klepet v živo. Odvisno je le od vaše domišljije in želja. LiveAgent za zabavno industrijo vam daje svobodo, da izberete svojo smer in se odpravite na edinstveno pot, kjer je vsak vidik drugačen.

Varna stava za vaše podjetje

Z LiveAgentjem za zabavno industrijo vam ni več treba tvegati svojega denarja in dobre znamke svojega podjetja. Z 96-odstotno stopnjo zadovoljstva, ki temelji na več kot 15 000 neodvisnih ocenah v vseh panogah, je to varna stava za vas in vaše podjetje.

entertainment-playing automat-illustration

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter ugotovite, kako lahko LiveAgent poveča vašo podporo strankam in poveča njihovo zadovoljstvo.

Povezani članki zZabava
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x