2Checkout

Kaj je 2Checkout?

2Preglejte predogled programske opreme z več okni
2Checkout

2Checkout je vse-v-enem platforma za elektronsko plačevanje in monetizacijo, ki lahko poveča vaš prihodek in olajša globalno digitalno prodajo.

Uporabite ga lahko za povečanje menjalnih stopenj, vodenje naročniškega podjetja in vam pomaga pri težavah in zapletenosti e-commerce v svetovnem merilu, kot so prilagojene možnosti plačila in ponavljajoče se obračunavanje.

Cene 2Checkout vključujejo prilagodljive načrte za vsakega uporabnika glede na število uspešnih prodaj, ki jih vaše podjetje obravnava. Lahko pa ga preizkusite brezplačno, ne da bi potrebovali podatke o kreditni kartici.

Kako ga uporabljati?

2Integracijo blagajn za LiveAgent lahko uporabite za ogled naročil, računov in povračil. Do vseh teh informacij je mogoče dostopati z nadzorne plošče LiveAgent brez preklapljanja med aplikacijami. Za dostop do njega preprosto odprite kateri koli zahtevek ene od svojih strank in kliknite ikono 2Checkout.

To se lahko izkaže za koristno za vaše podjetje na več načinov, na primer za izboljšanje interakcije s strankami. Skupine za podporo strankam lahko vidijo naročila v komunikaciji z zahtevki, zato bolje poznajo težave in nudijo odlične storitve za stranke.

Kakšne so prednosti?

  • Integracija poslovne programske opreme s programsko opremo službe za pomoč uporabnikom
  • Večkanalni vstopnični sistem
  • Funkcije pisalne mize omogočajo spremljanje vaših naročil v podrobnostih zahtevka

Kako integrirati 2Checkout z LiveAgent

Oglejte si ta vodnik za integracijo, če želite izvedeti, kako aktivirati integracijo 2Checkout z LiveAgent. Postopek integracije je enostaven in traja le nekaj minut. Po tem boste lahko spremljali in upravljali naročila iz LiveAgent-a.

  • Odprite LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Sistem> Vtičniki. Na seznamu vtičnikov poiščite integracijo 2Checkout in kliknite gumb za aktiviranje. LiveAgent se bo po aktiviranju vtičnika znova zagnal.
2Checkout vtičnika na seznamu vtičnikov LiveAgent
2Checkout vtičnik
  • Po ponovnem zagonu na seznamu poiščite aktivni vtičnik 2Checkout in kliknite gumb za konfiguracijo zobnika. Vnesite svoje uporabniško ime/e-poštni naslov 2Checkout, vnesite geslo in preverite dve možnosti glede naročil. Po tem samo kliknite shrani in končali ste.
2Konfiguracija vtičnika v LiveAgent
2Konfiguracija vtičnika

Ko končate, lahko v mapo “Prejeto” kliknete poljubni zahtevek stranke in preverite njihova naročila. Na ta način imate informacije pripravljene pri vzpostavljanju stikov z novimi ali obstoječimi strankami. Vas zanima, kaj lahko LiveAgent še stori? Oglejte si naš video ogled.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Zakaj bi morali integrirati 2Checkout z LiveAgent?

Integracija vam omogoča ogled in upravljanje naročil 2Checkout iz vstopničnega sistema LiveAgent brez preklapljanja med aplikacijami.

Kako lahko integrirate 2Checkout z LiveAgent?

Če ste že prijavljeni v svoj račun LiveAgent, kliknite Konfiguracije & gt; Sistem & gt; Vtičniki in aktivirajte integracijo 2Checkout.

Kakšne so prednosti integracije 2Checkout z LiveAgent?

Glavna prednost je možnost ogleda in upravljanja naročil 2Checkout v pogledu zahtevkov LiveAgent brez preklapljanja med aplikacijami. Tako lahko agenti za podporo strankam vidijo naročila, medtem ko zagotavljajo podporo.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico