AWeber

Kaj je AWeber?

AWeber je orodje za e-poštno trženje, ki ga je leta 1998 ustvarilo podjetje AWeber Communications. E-poštno trženje neposredno trži komercialno sporočilo skupini ljudi, ki uporabljajo e-pošto. V najširšem smislu bi lahko vsako e-poštno sporočilo, poslano potencialni ali trenutni stranki, šteli za trženje po e-pošti. AWeber trdi, da ima danes več kot 100.000 aktivnih strank.

Kako ga uporabljati?

Vašim agentom ni treba preklapljati med platformami, da bi spremljali, kaj se dogaja z vašim trženjem po e-pošti. Na nadzorni plošči zahtevkov lahko spremljate interakcije s strankami in e-poštne akcije.

Upravljanje naročnikov v programski opremi za pomoč uporabnikom še nikoli ni bilo lažje. Aktiviranje vtičnika AWeber vam omogoča neposredno naročanje in odjavo stikov na vaše e-poštne tržne sezname iz storitve LiveAgent. Da bi se izognili pošiljanju neželene e-pošte, se ob naročanju na stik pošlje e-poštno sporočilo za prijavo. (Naročnino mora potrditi kontakt).

Prednosti

  • Spremljajte interakcije s strankami
  • Sledite svojim e-poštnim kampanjam
  • Naročite ali odjavite stranke

Kako integrirati AWeber z LiveAgent

Aktivirate ga lahko z izvornim vtičnikom, ki je na voljo v vaši konfiguraciji LA.

Odprite Konfiguracija> Sistem> Vtičniki in poiščite integracijo AWeber. Kliknite stikalo, da ga aktivirate.

Vtičnik AWeber je aktiven na seznamu vtičnikov LiveAgent
Vtičnik AWeber v LiveAgentu

Aktivno integracijo najdete na vrhu seznamov integracije med drugimi aktivnimi vtičniki. Kliknite stikalo zobnika za konfiguracijo poleg stikala in odprlo se bo novo okno z nastavitvami.

Kliknite Pridobi avtorizacijsko kodo in odprlo se bo novo okno brskalnika. Kopirajte in prilepite kodo, ki ste jo prejeli, v polje Vnesite kodo za avtorizacijo AWeber in kliknite Shrani.

Konfiguracija vtičnika AWeber v LiveAgentu
Konfiguracija vtičnika AWeber

Kupce in kampanje lahko dodate na ločene sezname glede na vaše e-poštne kampanje v AWeberju.

Predogled kampanj AWeber
Kampanje

Zaključili ste. Zdaj preverite zahtevke in na desni plošči v pogledu zahtevkov boste videli AWeber.

Vtičnik AWeber je aktiviran
Aktivni vtičnik

Kako integrirati AWeber z LiveAgent prek Zapierja

Integracijo med AWeber in LiveAgent je mogoče ustvariti tudi prek Zapierja. Ustvarite račun Zapier, če ga še nimate, in nadaljujte na stran LiveAgent + AWeber Integrations.

Stran za integracijo LiveAgent in AWeber na Zapierju
LiveAgent + AWeber

Pomaknite se navzdol in izberite sprožilec in dejanje. Sprožilec v eni aplikaciji bo aktiviral dejanje v drugi in ustvaril integracijo. Premislite, kaj želite, da počnejo vaše aplikacije, in izberite.

Ker je na voljo nekaj možnosti, bomo ta priročnik pokrili s primerom integracije New Subscriber in Add New Customer. Ne glede na to, ali se odločite za eno ali drugo integracijo, je postopek dokaj preprost. Ko končate, kliknite modri gumb za povezavo.

Sprožilec AWeber Nov naročnik in dejanje LiveAgent Dodaj novo stranko sta izbrana na Zapierju
Izbrani sprožilec in akcija

Zdaj nastavite sprožilec. Prijavite se v svoj račun AWeber ali LiveAgent, odvisno od integracije, in kliknite preprost postopek. Na koncu lahko opravite tudi preizkus sprožilca, da preverite, ali deluje. Ta korak lahko tudi preskočite.

Nastavitev sprožilca AWeber na Zapier integracijah
Nastavitev sprožilca AWeber

Nastavitev dejanja lahko traja nekaj več časa, odvisno od izbire integracije. V našem primeru smo morali izpolniti samo e-poštni naslov stranke in nekaj neobveznih polj, da določimo, kaj naj se zgodi, ko se dejanje sproži.

Nastavitev akcije LiveAgent na Zapierju
Nastavitev dejanja v LiveAgent

Ko končate, naredite integracijski test. Ni nujno, vendar bo takoj preizkusil integracijo, tako da vam tega ni treba storiti sami.

Seznam naročnikov na AWeber
Naročniki AWeber
Naročniki AWeber so bili uvoženi v LiveAgent
Naročniki AWeber v LiveAgentu

Uspeli ste!

Frequently asked questions

Kaj je AWeber?

AWeber je programska oprema za e-poštno trženje, ki avtomatizira e-pošto, kar na koncu pripomore k rasti vašega podjetja.

Kako lahko integrirate AWeber v LiveAgent?

Upoštevajte spodnji vodnik:

1. Prijavite se v LiveAgent

2. Pomaknite se do sistema

3. Kliknite Vtičniki

4. Aktivirajte AWeber

5. Kopirajte ključ API in ga vstavite v AWeber

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico