BlaBla Connect

Kaj je BlaBla Connect?

BlaBla Connect je mednarodna klicna aplikacija in ponudnik storitev VoIP. Mednarodno opravljajo storitve s kakovostjo kot prednostno nalogo, svojim strankam pa ponujajo tudi podporo za stranke. Njihova aplikacija ponuja edinstvene funkcije, kot so doplačilo, mini klici, skupna raba datotek ali pošiljanje sporočil.

Kako lahko uporabite BlaBla Connect?

Če želite upravljati mednarodne klice pri ponudniku kakovosti, uporabite BlaBla Connect. To je še posebej uporabno, če želite upravljati klice med drugimi uporabniki BlaBla Connect, ker so klici v tem primeru brezplačni. Poleg tega so njihove storitve poceni, da vam prihranijo denar, njihova podpora strankam pa vam je vedno pripravljena pomagati pri vsem, kar potrebujete. BlaBla Connect dobro deluje  LiveAgent klicnim centrom.

Kot glavno številko programske opreme klicnega centra uporabite BlaBla Connect. Preprosto dodajte svojo klicno številko v klicni center LiveAgent in začnite obravnavati klice strank. LiveAgent ponuja številne funkcije, ki olajšajo vaš potek dela in omogočajo boljše obvladanje klicev strank, zahvaljujoč različnim funkcijam in avtomatizaciji.

Uporabite prednosti Interaktivnih glasovnih odzivov in ustvarite svoje po meri, shranite neomejeno število posnetih klicev ali nastavite gumb za klic po meri za vašo spletno stran, da ustreza blagovni znamki. Preverite popoln seznam funkci in poglejte, kaj lahko naredijo za vas.

Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Kakšne so prednosti uporabe BlaBla Connect?

 • Cenovno ugodna rešitev VoIP
 • Mednarodni klici
 • Brezplačni klici med uporabniki BlaBla Connect
 • Zanesljiva podpora strankam

Would you like to improve your call center?

Start your free LiveAgent trial today and get access to a fully-featured call center software

Kako integrirati BlaBla Connect z LiveAgent

BlaBla Connect je mogoče enostavno integrirati z LiveAgent klicnim centrom. Postopek traja le nekaj minut, nato pa lahko začnete klicati in odgovarjati na telefonske klice svojih strank. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako dokončati postopek.

 • Še nimate računa BlaBla Connect? Pojdite na njihovo spletno mesto in izberite državo, v kateri želite klicati. Nato izberite plačljiv paket in dobite svojo številko. Ko nastavite BlaBla Connect, lahko nadaljujete na naslednji korak.
Na spletu so prikazani cenovni paketi BlaBla Connectite
BlaBla Connect cenik
 • Zdaj, ko imate račun BlaBla Connect in klicno številko pripravljeni, pojdite v svoj račun LiveAgent in odprite Konfiguracija> Klic> Številke. Kliknite gumb Ustvari in izberite Splošno.
Konfiguracija klicne številke LiveAgent v procesu integracije BlaBla Connect
Integracija BlaBla Connect
 • Zdaj morate le posredovati svoje podatke. Navedite svojo številko in jo poimenujte, izberite oddelek, odgovoren za telefonske klice s te številke, izberite port in gostitelja. Vnesti morate tudi svoje prijavo in geslo ter se odločiti, ali želite posneti vse klice s te številke. Ko končate, kliknite Dodaj na dnu okna.
Nastavitev integracije BlaBla Connect v konfiguraciji klica LiveAgent
BlaBla Connect konfiguracija

To je to, vaša številka BlaBla Connect je povezana z LiveAgentom in lahko začnete klicati in sprejemati telefonske klice strank. Vzemite si minuto za brskanje po člankih na spletni strani LiveAgent Akademije in se naučite nekaj novega o zagotavljanju najboljše podpore strankam v svojem klicnem centru.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je BlaBla Connect?

BlaBla Connect ponuja VoIP storitve in aplikacijo za mednarodne klice. Zagotavljanje kakovostnih mednarodnih storitev je njihova prioriteta, ponudba odlične in hitre podpore pa je tudi del njihovih storitev. V njihovi aplikaciji so tudi funkcije, kot so doplačila, mini klici, skupna raba datotek in sporočila

Kako lahko uporabite BlaBla Connect?

Če iščete zanesljivega ponudnika za mednarodne klice, uporabite BlaBla Connect. Uporabniki BlaBla Connect se lahko brezplačno pokličejo. Poleg tega so njihove storitve cenovno ugodne, kar vam omogoča prihranek denarja, njihova ekipa za podporo strankam pa je vedno na voljo za pomoč pri kakršnih koli težavah..

Kakšne so prednosti uporabe BlaBla Connect?

 • Dostopna VoIP rešitev
 • Mednarodni klici
 • Brezplačni klici med uporabniki BlaBla Connect
 • Zanesljiva podpora strankam
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico